Lionel Messi, disperat să ajungă la Barcelona. Tatuajul pe care și l-a etalat în vacanța interzisă din Arabia Saudită

Lionel Messi, disperat să ajungă la Barcelona. Tatuajul pe care și l-a etalat în vacanța interzisă din Arabia Saudită

Lionel Messi (35 de ani) a decis să plece în vacanță în Arabia Saudită, motiv pentru care a fost suspendat două săptămâni de către PSG. Și-a cerut scuze, șefii clubului i le-au acceptat, însă amenda și suspendarea de două săptămâni au rămas în vigoare.

Messi și-a petrecut vacanța din Arabia Saudită alături de familia sa, în timp ce coechipierii săi de la PSG aveau antrenamente . Ce-i drept, ca pedeapsă pentru înfrângerea cu Lorient din campionat.

Într-un videoclip postat de către Antonela Rocuzzo, fotbalistul încă legitimat la PSG și-a etalat noul tatuaj. Este vorba despre emblema FC Barcelona, echipa care încearcă din răsputeri să îl aducă ”acasă”.

Potrivit presei din Franța, Lionel Messi este pregătit să renunțe la o sumă importantă pentru a îmbrăca din nou tricoul Barcelonei, echipa la care a scris istorie în fotbal. În cazul în care va semna cu Barca, Messi ar încasa un salariu de trei ori mai mic decât cel pe care îl primește acum la Paris Saint Germain.

Lionel Messi abia așteaptă să scape de PSG: Foto EPA EFE

Catalanii îi pot oferi lui Messi zece milioane de euro pe an, iar starul argentinian este dispus să accepte oferta și așteaptă doar aprobarea conducerii La Liga, care face toate calculele pentru ca Barcelona să nu încalce fair-play-ul financiar prin aducerea lui.

În cazul în care va accepta să se întoarcă la Barcelona, Lionel Messi ar refuza cel mai mare contract oferit vreodată unui sportiv . Arabii de la Al-Hilal i-au oferit campionului mondial 400 de milioane de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”