Lionel Messi, fluierat din nou de fanii lui PSG. Încă un eșec rușinos al campioanei Franței VIDEO

Lionel Messi, fluierat din nou de fanii lui PSG. Încă un eșec rușinos al campioanei Franței VIDEO

Lionel Messi a fost fluierat de fanii parizienilor înaintea meciului de duminică seară, pierdut de trupa de pe „Parc des Princes”, scor 0-1, în fața lui Lyon, în runda cu numărul 29 din Ligue 1. Fotbalistul de 35 de ani al campioanei Franței nu mai e înghițit de suporterii lui PSG.

La fel ca la precedentul meci jucat acasă, Lionel Messi a fost fluierat și chiar huiduit, înainte de fluierul de start, când crainicul de pe stadionul celor de la PSG prezenta formulele de start aliniate de cele două formații. În momentul în care numele campionului mondial a fost pronunțat, suporterii parizienilor au început să-și manifeste dezaprobarea față de prestația lui Messi în tricoul echipei sale de club.

Nu este prima dată când Lionel Messi este apostrofat de ultrașii celor de la PSG. Înaintea meciului cu Rennes, pierdut de parizieni cu 0-2, fanii campioanei Franței amenințau că Lionel Messi va avea parte de o primire de coșmar, însă s-au rezumat la fluierături, înainte de startul partidei.

Imagine rară cu Lionel Messi marcând pentru PSG în acest an. Foto Getty Images

Îl vom fluiera pe Messi. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren. Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, și-au declarat mai mulți șefi de galerie ai grupării franceze nemulțumirea în ceea ce-l privește pe cel mai bun jucător al lumii în anul precedent.

PSG este pe primul loc în Franța și singurul obiectiv pe care îl mai poate bifa în acest sezon este titlul în La Ligue. Cea mai bogată echipă franceză e pe primul în în clasament, la 6 puncte distanță de Marseille și Lens, chiar dacă a pierdut ultimele două meciuri din campionat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...