Lionel Messi, în Arabia Saudită. Deocamdată pentru a promova turismul, în schimbul a 30 de milioane €

Lionel Messi, în Arabia Saudită. Deocamdată pentru a promova turismul, în schimbul a 30 de milioane €

Starul argentinian Lionel Messi, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, se va deplasa în Arabia Saudită, în cadrul rolului său de ambasador pentru turism al acestei ţări, a anunţat ministrul saudit al Turismului, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Lionel Messi se umple de bani de la arabi. Foto Getty images

După eliminarea lui PSG încă din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Lionel Messi se concentrează pe competiția internă, dar și pe alte activități extrasportive, care îi aduc în conturi milioane de euro. Campionul lumii , în vârstă de 35 de ani, este aşteptat la sfârşitul acestei luni în regatul saudit, a precizat ministrul Ahmed Al-Khateeb, fără să ofere mai multe detalii cu privire la vizita campionului mondial.

"Sunt bucuros să-i urez bun venit ambasadorului nostru pentru turism şi starului Lionel Messi, precum şi familiei şi prietenilor săi, luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a trăi experienţe unice", a scris ministrul în mesajul său.

A doua oară la Riad

Septuplul câştigător al Balonului de Aur a semnat anul trecut un contract profitabil cu Arabia Saudită, pentru a promova turismul local, într-un plan de deschidere către lume denumit "Viziunea 2030".

Potrivit unor surse citate de site-ul The Athletic, valoarea contractului lui Messi ar putea ajunge la 30 de milioane de euro pe an. De atunci, argentinianul a postat mesaje promoționale care laudă meritele Arabiei Saudite pe Instagram, unde are 370 de milioane de urmăritori.

Messi a mai fost la Riad, în luna ianuarie, pentru a disputa un meci amical cu PSG împotriva unei selecționate compuse din cei mai buni jucători ai echipelor Al Nassr şi Al Hilal, al cărei căpitan a fost portughezul Cristiano Ronaldo, eternul său rival.

La finalul sezonului îi expiră contractul

Conform presei argentiniene, un posibil transfer al lui Lionel Messi în fotbalul saudit nu va fi discutat cu ocazia sejurului său în această țară. Contractul lui Messi cu PSG expiră la finalul acestui sezon, existând în prezent speculații referitoare la viitorul carierei proaspătului campion mondial.

O plecare în Major League Soccer sau o reîntoarcere la FC Barcelona, clubul său de suflet, sunt variantele cele mai vehiculate de mass-media internațională, dar Messi le-a mărturisit apropiaților, după eliminarea în fața lui Bayern din optimile Ligii Campionilor, că singura echipă cu care va negocia va fi PSG.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”