Lionel Messi, mesaj viral după Gala FIFA: Reacția argentinianului

Lionel Messi, mesaj viral după Gala FIFA: Reacția argentinianului

Lionel Messi a cules încă un premiu pentru un 2022 memorabil în care a cucerit titlul și Supercupa Franței cu PSG, Finalissima cu Argentina în luna iunie, pentru ca apoi, în decembrie, să-și îndeplinească marele vis, câștigarea Mondialului cu naționala „pumelor“. Triumful din Qatar a și lămurit lucrurile, lumea știind de atunci că Messi va fi ales „Jucătorul Anului“ de FIFA.

Messi a primit premiul FIFA The Best din partea lui Gianni Infantino, șeful forului mondial

Ceea ce s-a și întâmplat, luni seară, la Paris, Leo terminând în ancheta forului mondial, înaintea celorlalți doi finaliști, Kylian Mbappe (PSG) şi Karim Benzema (Real Madrid). De remarcat că ultimul a câștigat „Balonul de Aur“, acordat de revista franceză „France Football“ în 2022, anchetă în care Messi nici măcar n-a prins lista celor 30 de finaliști!

Acum însă, Leo a fost votat cel mai bun, iar rezultatul l-a încântat. De altfel, imediat după Gala FIFA de la Paris, argentinianul de 35 de ani a avut o postare virală pe Instagram în care și-a arătat aprecierea pentru premiul câștigat, luni seară.

Ce a scris Lionel Messi?

*Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca eu să câștig acest premiu. Pentru toți cei de la naționala Argentinei, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru toți cei 45 de milioane de argentinieni care au crezut în noi. Felicitări tuturor câștigătorilor din cadrul Galei FIFA The Best, mai ales lui Lionel Scaloni (n.r. – selecționerul Argentinei) și Emiliano Martinez (n.r. – portarul Argentinei), meritați premiile cu prisosință. Vă îmbrățișez și ne revedem curând!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /