Lionel Messi nu e dorit de trei jucători de la Barcelona. Cine se împotrivește revenirii argentinianului pe Camp Nou

Lionel Messi nu e dorit de trei jucători de la Barcelona. Cine se împotrivește revenirii argentinianului pe Camp Nou

Leo Messi (35 de ani) își termină în această vară contractul cu PSG și cel mai probabil va ajunge înapoi la FC Barcelona, care a redactat contractul și așteaptă doar ca argentinianul să-l semneze.

Lionel Messi e așteptat din vară la FC Barcelona. Însă nu de toată lumea. Foto Getty images

”Puricele” negociază cu Barcelona revenirea în Spania, însă nu toți fotbaliștii catalanilor își doresc acest lucru. Potrivit El Nacional, trei jucători importanți ai formației se opun revenirii lui Lionel Messi la Barcelona. Primul dintre ei ar fi Ansu Fati, care nu ar fi dispus să îi cedeze argentinianului numărul 10. Mai mult, mijlocașul spaniol are o relație rece cu câștigătorul ”Balonului de Aur”.

Robert Lewandowski se teme pentru locul în echipă

Cel de-al doilea fotbalist care nu îl vrea pe Messi la Barcelona este Marc Andre ter-Stegen. Portarul german a fost foarte aproape de a se lua la bătaie cu campionul mondial la un antrenament al Barcelonei în urmă cu mai bine de trei ani, iar între cei doi există și acum un conflict.

Al treilea jucător care se opune este starul echipei, Robert Lewandowski. Chiar dacă acesta declara recent că dorește ca Lionel Messi să revină pe Camp Nou, presa spaniolă dezvăluie altceva. Polonezul și-ar dori să rămână singurul vârf de atac al lui Xavi, iar venirea argentinianului i-ar strica planurile, mai ales că Messi vrea să evolueze pe postul de ”nouă fals”.

Barca îi poate oferi 13 milioane de sezon

Șefii Barcelonei au avut câteva discuții cu președintele Ligii, pentru a găsi o modalitate de a-l legitima pe Messi astfel încât să nu încalce fair-play-ul financiar. Ei au redactat și un draft de contract, de pe care lipsește doar semnătura argentinianului.

Potrivit publicației Barcauniversal, contractul pregătit lui Messi se întinde pe o perioadă de două sezoane, până în iunie 2025, când Messi va împlini 37 de ani, iar salariul trecut în acte este 13 milioane de euro pe an, net, ceea ce înseamnă 25 de milioane, brut.

În propunerea Barcelonei apare și o clauză prin care Messi poate pleca mai devreme cu un an, dacă dorește, adică în iunie 2024. Pe lângă banii din salariu, Messi ar urma să primească și anumite sume din drepturile de imagine, care i-ar mări veniturile de aproape 4 ori.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale