Lionel Messi vrea reconciliere cu fanii PSG după ce a fost suspendat de club. „Am crezut sincer că vom avea liber după meci”

Lionel Messi vrea reconciliere cu fanii PSG după ce a fost suspendat de club. „Am crezut sincer că vom avea liber după meci”

Starul argentinian și-a cerut scuze suporterilor echipei PSG, în urma scandalului suspendării timp de două săptămâni.

Lionel Messi

PSG l-a suspendat pe Messi pentru două săptămâni, în urma unei călătorii neaprobate de club în Arabia Saudită, țară pe care ”Leo” o reprezintă în calitate de ambasador al turismului.

După trei zile de degringoladă și speculații, starul argentinian a postat un mesaj pe Twitter în care s-a scuzat public față de PSG, menționâd că a aflat că are antrenament la club abia după ce se afla în drum spre Arabia Saudită.

Mesajul este văzut ca un semn de reconciliere cu clubul și este posibil ca ”balonul de aur” să poată juca chiar în etapa viitoare.

„Salutare. Am vrut să fac acest videoclip după tot ce s-a întâmplat. În primul rând, pentru a mă scuza față de colegi și club. Am crezut sincer că vom avea liber după meci, așa cum se întâmplase în săptămânile precedente.

Organizasem această vizită în Arabia, pe care o anulasem anterior, dar de această dată nu am putut. Repet, îmi prezint scuzele pentru ce am făcut și aștept să văd ce decide clubul. Vă îmbrățișez”, a transmis Lionel Messi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...