Lista filmelor și serialelor care dispar de pe Netflix în iunie 2023

Lista filmelor și serialelor care dispar de pe Netflix în iunie 2023

Peste 10 filme și seriale vor dispărea complet de pe Netflix, începând cu luna iunie 2023. Pe lista producțiilor se numără filmele „Black Sea”, cu Jude Law, „Effie Gray”, cu Dakota Fanning, „Mo”, cu Dana Rogoz, dar și „Eyes Wide Shut”, cu Tom Cruise și Nicole Kidman.

Mai multe filme și seriale dispar de pe Netflix

În timp ce Netflix se pregătește să adauge multe seriale și filme noi în iunie 2023, gigantul de streaming are în plan, de asemenea, să elimine câteva titluri vechi din biblioteca sa.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele, potrivit tvmania.ro .

„10 Cloverfield Lane” (2016)

O tânără femeie este ținută într-un buncăr subteran de un bărbat care insistă că un eveniment ostil a făcut ca suprafața Pământului să devină nelocuibilă. Din distribuție fac parte Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr., Bradley Cooper și Suzanne Cryer.

„A Man Apart” - „Pe cont propriu” (2004)

Sean Vetter (Vin Diesel) și Demetrius Hicks (Larenz Tate), doi agenți care fac parte din Brigada Antidrog, îl capturează pe unul dintre temuții capi ai lumii interlope, Lucero (Geno Silva). Din nefericire, un alt mafiot, pe nume Diablo, îi ia locul lui Lucero. După ce soția lui Vetter este ucisă de oamenii lui Diablo, agentul se hotărăște să se răzbune crunt pe mafioți și, pentru aceasta, îi cere ajutorul lui Lucero.

„Airplane!” - „Avionul buclucaș” (1980)

Viața pasagerilor unui avion e pusă în pericol. Pilotul Ted Striker (Robert Hays) trebuie să coopereze cu stewardesa Elaine (Julie Hagerty) pentru a duce pasagerii cu succes pe pământ. Ideea este că Ted are probleme cu băutura și tulburări de personalitate. Ca de obicei, Leslie Nielsen face un rol de comedie demențial.

„Annabelle” (2014)

Mia (Annabelle Wallis) și John (Ward Horton) locuiesc în Los Angeles în anii ’70, când secta lui Charles Manson făcea ravagii în zonă. El e medic rezident, ea se pregătește să devină mamă. Fericirea lor conjugală e însă întreruptă de un cadou: John îi întregește Miei colecția cu o păpușă mult-dorită. Dar după ce în casa lor dau buzna doi sectanți înarmați și puși pe fapte sângeroase, păpușa ajunge să provoace mici ciudățenii, care degenerează repede în ceva mult mai periculos.

„Annabelle: Creation” (2017)

La doisprezece ani de la moartea tragică a fetiței lor, un fabricant de păpuși și soția sa primesc în casa lor o călugăriță și câteva fete de la un orfelinat închis, unde devin ținta creației posedate a fabricantului de păpuși, Annabelle. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia și Miranda Otto.

„Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase” - „Barbie și surorile ei într-o goană cu cățeluși” (2016)

„Black Sea” (2014)

Pentru a se împăca cu foștii săi angajatori, un căpitan de submarin acceptă o misiune cu un finanțator din umbră pentru a căuta în adâncurile Mării Negre un submarin despre care se zvonește că ar fi încărcat cu aur.

„Don’t Breathe” - „Omul din întuneric” (2016)

Rocky, o tânără care doreşte o viaţă mai bună pentru ea şi sora ei, participă alături de iubitul ei, Money, şi prietenul lor, Alex, la jefuirea unei case deţinute de un orb bogat. Dar jaful perfect este dat peste cap rapid când ei descoperă că ţinta lor ascunde un secret terifiant şi că nu este atât de inofensiv pe cât credeau.

„Effie Gray” (2014)

Este un film care prezintă o privire asupra scandalosului triunghi amoros dintre criticul de artă victorian John Ruskin (Greg Wise), mireasa sa adolescentă, Euphemia „Effie” Gray (Dakota Fanning), și pictorul prerafaelit John Everett Millais (Tom Sturridge).

„Eye See You” (2002)

Agentul FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) nu a putut prinde un criminal, iar acesta din urmă i-a ucis iubita şi pe cel mai bun prieten al său. Acum, Jake este internat într-un centru medical condus de medicii Hank (Tom Berenger) şi Doc (Kris Kristofferson). Problema este că la clinică are loc decesul mai multor pacienţi, iar Malloy crede că nu este vorba despre simple coincidenţe.

„Eyes Wide Shut” - „Cu ochii larg închişi” (1999)

Regizorul Stanley Kubrick a realizat această tulburătoare dramă inspirându-se din romanul unui contemporan al lui Freud, dar a murit înainte de a viziona forma finală a peliculei. Acțiunea, transpusă în New York-ul zilelor noastre, urmărește destinul soților Hartford (Tom Cruise și Nicole Kidman). Cei doi își mărturisesc fanteziile erotice, iar el este marcat de faptul că nu se regăsește în dorințele ei.

„G.I. Joe: The Rise of Cobra” - „G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei” (2009)

În viitorul apropiat, expertul în armament James McCullen reuşeşte să creeze o armă capabilă să radă de pe suprafaţa pământului un oraş întreg. Distributie: Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller, Dennis Quaid, Joseph Gordon-Levitt, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston.

„Hannibal” (2001)

După zece ani, Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) se întoarce pentru a-i lansa „partenerei” sale, agentul Clarice Starling (Julianne Moore), o nouă provocare. Mason (Gary Oldman), una dintre victimele lui, vrea să se răzbune pe el, mai ales că a rămas desfigurat, iar soluţia la care se gândeşte este să o folosească drept momeală pe Clarice. În acelaşi timp, un detectiv (Giancarlo Giannini) se ambiţionează să îl prindă cu orice preţ pe temutul criminal în serie. Ray Liotta apare în rolul unui funcţionar al Ministerului de Justiţie.

Pe această listă se mai află și:

„Interstellar” (2014), Jackass 2.5 (2007), „Jackass: The Movie” (2002), „Life” (2017), „Mo” (2019),

  • „Interstellar” (2014),
  • Jackass 2.5 (2007),
  • „Jackass: The Movie” (2002),
  • „Life” (2017),
  • „Mo” (2019),
  • Money Monster (2016)
  • Monster High: Haunted (2015)
  • „Once Upon a Time in the West / A fost odată în vest” (1968)
  • „Predestination / Luptând cu destinul” (2014)
  • „Public Enemies / Inamicii publici” (2009)
  • „RuPaul’s Drag Race: Untucked!”: Sezonul 11
  • „RuPaul’s Drag Race: Sezonul 11”
  • „Sleepy Hollow” (1999)
  • „Teen Wolf: Sezoanele 1-6”
  • „The Amityville Horror ”(2005)
  • „The Boy Next Door” (2015)
  • The Edge of Seventeen (2016)
  • The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone (1990)
  • The Incredible Hulk / Incredibilul Hulk (2008)
  • The Last Castle / Ultimul castel (2001)
  • The Stanford Prison Experiment (2015)
  • Bill & Ted Face the Music (2020)
  • Miracles from Heaven (2016)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”