LIVE Au început să curgă autocarele spre Galați, la mitingul PSD! Gălățenii pregătesc o contramanifestație „Marș din orașul nostru”

LIVE Au început să curgă autocarele spre Galați, la mitingul PSD! Gălățenii pregătesc o contramanifestație „Marș din orașul nostru”

După ce a fost huidituit la Iași, Liviu Dragnea este așteptat sâmbătă la un miting electoral organizat la Galați. La ora 11.00, în fața Casei de Cultură, social-democrații promit participarea a 30.000 de susțintători, după ce aceștia ar fi mobilizat, potrivit paginii Galațiul Nostru, directori de instituții și societăți pentru a trimite salariații la manifestație. Mai multe toalete publice au fost montate deja de vineri seară în zonă. În același timp, de la ora 10.00 este pregătită și o contramanifestație cu titlul ”Marș din orașul nostru”.

A ajuns și Antena 3:

Autocarele cu susținătorii PSD încep să ajungă în Galați.

Vineri seară se lucra la montarea scenei și au fost aduse mai multe toalete publice.

Cum s-a mobilizat PSD Galați pentru mitingul de sâmbătă, potrivit paginii Galațiul Nostru.

”1. În Berești Meria s-a dat ordin, asistații sociali trebuie să vină la Galați să-l aplaude pe președintele cariat al PSD.
2. Toți membrii PSD Galați și simpatizanții lor au fost sunați azi și rugați să fie prezenți sâmbătă la aplaudat.
3. În Tecuci toti directorii de societati ale primariei, scoli ,servicii, inclusiv spitalul municipiului Tecuci au fost pusi sa trimita salariatii vineri la mitingul condamnatului penal. Deși la sfârșitul săptămânii trecute au anunțat că mitingul va avea loc vineri, mobilizarea se face pentru ziua de sâmbătă”, scrie pagina de Facebook Galațiul nostru.

Galațiul nostru este, de altfel, unul dintre organizatorii unei contramanifestații, alături de comunitățile ”Pentru Galați”, ”Galațiul Proeuropean” și ”Curățăm Galațiul”, arată pagina evenimentului protest ”Marș din orașul nostru”.

Protestul este organizat sâmbătă începând de la 10.00 tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde așteptat să ajungă Dragnea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…