LIVE CIRC în PSD cu Firea, Dragnea și alte javre care-au îngropat România. Ilan Laufer ar putea reveni în guvern în locul lui Paul Stănescu, trezorierul PSD, la Transporturi

LIVE CIRC în PSD cu Firea, Dragnea și alte javre care-au îngropat România. Ilan Laufer ar putea reveni în guvern în locul lui Paul Stănescu, trezorierul PSD, la Transporturi

CIRC în PSD cu Firea, Dragnea și alte javre care-au îngropat România. Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se reuneşte, luni, într-o şedinţă în care tema principală ar urma să fie remanierea unor miniştri PSD. Sunt însă informații că se vor lua și decizii de partid. Una dintre ele fiind aceea că Gabriela Firea va fi înlocuită de la șefia PSD București cu fostul pedelist Gabriel Mutu.

Şedinţa se va desfăşura la Palatul Parlamentului şi este programată să înceapă la ora 11,00 însă, informal, ședința va începe la ora 10.00.

Comisarul.ro vă va ține la curent live text cu evoluția evenimentelor:

10.40 Ministrul Justiției, Tudorel Toader, scapă de remaniere, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD, cu toate că au fost luate în calcul cel puțin trei nume în eventualitatea schimbării sale. Ar fi vorba de Toni Greblă, actualul secretar general al Guvernului, deputatul PSD Eugen Nicolicea și deputata PSD Oana Florea.

10.20 Vicepremierul Paul Stănescu se află la ora transmiterii acestei știri, împreună cu alți lideri județeni PSD, în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, unde poartă cu președintele partidului o ultimă discuție înainte de ședința CExN pentru remaniere, conform Mediafax.

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, a sosit luni dimineață, în biroul din Parlament al președintelui PSD, Liviu Dragnea, însoțit de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, și de liderul PSD Constanța, Felix Stroe.

 Liviu Dragnea a venit însoțit de liderul PSD Online, Mircea Drăghici.

În birou la Dragnea au mai sosit și liderii județeni PSD Maricel Popa (Iași) și Ioan Dîrzu (Alba).

Surse din partid au spus MEDIAFAX că la întâlnire este așteptată să participe și premierul Viorica Dăncilă.

10.15 Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Grindeanu, e în cărți pentru a prelua un minister în guvernul Dăncilă, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD. El ar urma, cel mai probabil, să îl înlocuiască pe Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, dar nu e exclusă o rocadă între mai multe ministere.

De asemenea, trezorierul PSD Mircea Drăghici (PSD Argeș), acuzat că ar fi deturnat banii partidului spre propria familie, ar urma să fie ministrul Transporturilor în locul lui Lucian Șova (PSD Bacău), potrivit acelorași surse.

Niculae Bădălău (PSD Giurgiu), pucistul care a trădat tabăra nemulțumiților, e în cărți să preia Ministerul Economiei de la Dănuț Andrușcă (PSD Neamț).


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...