LIVE din cocina PSD! Tensiune maximă pe construirea Bugetului! Tudose vrea să-l schimbe pe Mișa cu Viorel Ștefan și să-l elimine pe Vâlcov din ecuație

LIVE din cocina PSD! Tensiune maximă pe construirea Bugetului! Tudose vrea să-l schimbe pe Mișa cu Viorel Ștefan și să-l elimine pe Vâlcov din ecuație

Transmitem live din cocina PSD. Tensiune maximă pe construirea Bugetului! Tudose vrea să-l schimbe pe Mișa cu Viorel Ștefan și să-l elimine pe Vâlcov din ecuație. 

Luni seara s-a consumat un nou episod din războiul de gherilă pe care Dragnea îl duce împotriva României. La sediul din Băneasa. Adică la sediul de comandă al lui Vâlcov. Tudose s-a dus la discuții cu propunerea ca fostul ministru al Finanțelor din Guvernul Grindeanu, senatorul PSD Viorel Ștefan, să preia din nou portofoliul. Vâlcov și Dragnea au sărit în sus. L-au făcut în fel și chip pe Ștefan. Discuția a avut loc înaintea sosirii lui Ionuț Mișa, actualul posesor al portofoliului de la Finanțe.

În momentul în care Mișa a sosit la sediul din Băneasa Tudose s-a ridicat și-a plecat. Surse din anturajul său spun ferm că Tudose își dorește eliminarea lui Vâlcov din ecuația construirii Bugetului pe 2018 însă are dificultăți în a găsi, în acest moment, aliați pentru a forța luarea acestei decizii. 

Este mai mult ca sigur că intrarea în vigoare a Legii Salarizării va fi amânată pentru jumătatea lui 2018 sau începutul lui 2019.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...