LIVE din cocina PSD. Numele VOTATE pentru ministerele vacante: Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene

LIVE din cocina PSD. Numele VOTATE pentru ministerele vacante: Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene

Şedinţa PSD în care vor fi stabiliţi înlocuitorii miniştrilor demisionari a început. Surse din PSD ne-au precizat că în ședință s-au înaintat trei propuneri oficiale: Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene.

Live text:

14.36 Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene au fost votați de CExN al PSD pentru ministerele vacante.

14.18 Fostul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a fost propusă consilier de stat în Guvernul Tudose. De asemenea, Rovana Plumb – şef la comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor, în locul lui Victor Ponta. La Senat, funcţia de chestor va fi preluată de Adrian Ţuţuianu, după ce Paul Stănescu a fost propus la Ministerul Dezvoltării.

13.56 Surse din PSD ne-au precizat că în ședință s-au înaintat trei propuneri oficiale: Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene.

13.33  Ultimul nume intrat in cursa e Mihaela Toader, fost ministru delegat pentru Fonduri Europene in guvernul Grindeanu, actual secretar general in minister.

13.20 PSD trimite luni noile propuneri de miniștri la Palatul Cotroceni. Vuvuzelele pro-Dragnea emit informația „bombă” că Dragnea nu se va duce la Cotroceni...

Ministerul Fondurilor Europene

Propunerea sustinuta de Liviu Dragnea la ministerul fondurilor europene este Carmen Moldovan, au declarat pentru  HotNews.ro surse politice. Nu este clar pe cine va propune premierul Tudose, insa numele cel mai vehiculat in presa este cel al lui Marius Nica.

Potrivit surselor HotNews.ro, Carmen Moldovan nu se bucura de mare sustinere in PSD. A parasit la un moment dat partidul dupa un conflict cu cu liderul PSD Buzau, dar a revenit in partid. Nu s-a remarcat prin activitate politica, fiind in prezent vice-presedinte al Camerei Deputailor. Este soția consultantului politic Horia Mihălcescu, un atârnat al lui Dragnea, și fosta țiitoare a lui Kelemen Hunor, președintele UDMR.

Presa vehiculeaza numele lui Marius Nica drept potentiala propunere sustinuta de Mihai Tudose, insa inca nu este clar cine va fi nominalizat din partea premierului. In prezent consilier de stat in guvernul Tudose, Marius Nica a mai fost ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ponta in perioada martie – noiembrie 2015. A absolvit Academia de Informaţii, a lucrat în MApN şi a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, în calitate de secretar general, la Ministerul Mediului şi la Ministerul Muncii.

Surse: Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltatii si Felix Stroe la Transporturi - ultimele scenarii de lucru in PSD

Paul Stanescu, tamponat azi-noapte de Tudose, ar fi ultima propunere a lui Dragnea pentru a o inlocui pe Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii, iar Felix Stroe (sef PSD Constanta) ar fi propus de Tudose in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, potrivit mai multor surse din PSD.  Azi-noapte, în pauză, la negocierile restrânse, unde s-a hotărât ca cele două să fie demisionate, iritat de insistența și limbile pe care i le dădea Stănescu lui Dragnea, Tudose l-a fixat cu privirea și i-a zis: Paule, când te-am cunoscut eu erai bărbat. Văd că acum te-ai făcut domnișoară de onoare! Hai bă, ce dracu facem acum, recităm din Eminescu la cununie?

Acestea sunt ultimele scenarii de lucru in PSD inaintea sedintei decisive a Comitetului Executiv din aceasta dupa-amiaza.

In cursul diminetii, HotNews.ro a publicat stirea potrivit careia Felix Stroe ar fi in carti pentru Ministerul Dezvoltarii. Evolutii ulterioare din partid arata insa ca Stroe ar urma sa mearga la Transporturi.

Reamintim ca liderii PSD ar urma sa decida azi numele noilor ministri de la Dezvoltare, Transporturi si Fonduri Europene dupa demisiile de ieri ale ministrilor Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Rovana Plumb.

Ce scria  romaniamama.ro  despre Carmen Moldovan în 2013

„Vă era dor de rapandula Carmen Moldovan? Nu-i aşa că e mai urîtă ca un şobolan fiert? Am dat o raită prin trecutu-i mare şi sosim cu noutăţi. Vă vine să credeţi sau nu, strîmba are la activul socio-politico-economic o sumedenie de ibovnici. Buzoienii sînt familiarizaţi cu lipelile notorii ale prostituatei în haine de deputat. S-a întins cu toţi. Nu i-au scăpat nici asfaltangiul Laurenţiu Dobrică, nici viceprimarul Marcel Ciolacu. Pe cînd da iama in populaţie, nasoala a mai ochit, între două „acţiuni“, un fante, fals revolutionar, consilier ţepar, exmatriculat în studenţie deoarece fusese prins la furat de prin cămine: Gabriel Mihalaşcu. Toate aceste aventuri sordide şi scîrboase i-au asigurat ascensiunea către vîrful politicii, demult ţintit de panaramă, exclusiv spre „binele şi bunăstarea Patriei”. Se laudă cu studii înalte, cu laburişti englezi. I-a tăvălit secătura şi pe ăia... N-a văzut Albionul tîrfă mai hidoasă şi mai ieftină! Şi aşa, dînd, perseverent, cu sexul (incert) în tot felul de fazani, de la cei mai mărunţi la cei situaţi în puncte-cheie, stricata a ajuns unde şi-a propus: a fost destul un moment de inconştienţă sau de comă alcoolică, şi şeful pesediştilor din vremea alegerilor parlamentare precedente, Mircea Geoană, i-a impus candidatura într-un colegiu eligibil buzoian, pentru al doilea mandat. Imaginaţi-vă ce a fost de ea cînd s-a văzut în Parlament, printre atîţia nădragi! Nu ştia de care să se agaţe mai întîi. Se simţea ca găina în grămadă. Trecuse la alt nivel. Şi, de ani buni, madama Carmen încearcă pe la demnitari de toate culorile. Ce dacă majoritatea colegilor manifestă repulsie la vederea pociturii? Momîia musteşte de tupeu dezarmant şi merge înainte. Zburdă acum pe la UDMR. A nimerit un teren slab în căpetenia bozgorilor, Kelemen Hunor, gagiul oficial al sacului de oase. Păi unde îi sînt simţul estetic, sensibilitatea, bunul gust, obligatorii la un ministru al Culturii? Chiar aşa de în urmă a ramas bozgorul cu schimbarea dioptriilor? Nu-i mai funcţionează nici pipăitul? Să-i mai spunem noi ceva; ceva despre care ştie tot satul: ţiitoarea lui, Carmen Moldovan, personaj ideal pentru filme de groază, se coţăie şi cu Valeriu Zgonea! Aşadar, un crac (băţ) la Hunor, celălalt la Valeriu, iar la mijloc, doi papagali se rînduiesc la scorbura cu păduchi laţi! Atenţie, fraierilor! Vă paşte un sifilis de toată frumuseţea! Nu de alta, dar se aprope alegerile şi paraşuta hoaţă vă scoate din circuit!”





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...