LIVE Numărul deceselor provocate de virusul chinezesc a urcat la 107! Alți 4500 de oameni sunt infectați! Infecția cu virus s-a extins în 19 țări!

LIVE Numărul deceselor provocate de virusul chinezesc a urcat la 107! Alți 4500 de oameni sunt infectați! Infecția cu virus s-a extins în 19 țări!

Numărul deceselor provocate de virusul chinezesc a urcat la 107! Alți 4500 de oameni sunt infectați! Infecția cu virus s-a extins în 19 țări!

Aproape 4500 de persoane sunt infectate acum la nivel global cu noul coronavirus, cea mai mare parte în China, unde cel puțin 107 oameni au murit din cauza bolii, potrivit cifrelor publicate publicate marți dimineață de Universitatea Johns Hopkins, care pot fi consultate AICI.

Principalele informații de marți, LIVETEXT pe Comisarul.ro:

UPDATE 12.15: Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Thailanda a crescut la 14.

INTERACTIV - Răspândirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus:

Luni, autoritățile de la Beijing au confirmat că un bărbat de 50 de ani a murit, acesta fiind primul caz de deces în capitala Chinei, în timp ce Wuhan, focarul infecției și întreaga provincie Hubei, sunt în continuare în carantină.
De altfel, majoritatea deceselor au fost înregistrare în provincia Hubei, victimele fiind în mare parte oameni în vârstă și persoane care aveau deja un istoric cu probleme de respirație.
În același timp, în total 60 de persoane au fost externate, fiind vindecate, potrivit presei locale.
Autorităţile chineze au izolat mai multe oraşe din provincia centrală Hubei, unde virusul a fost identificat pentru prima dată în luna decembrie, în efortul de a ţine sub control răspândirea bolii.

Guvernul a prelungit vacanţa de Anul Nou Lunar cu trei zile până duminică pentru a descuraja oamenii să călătorească, iar autorităţile din Shanghai (est) au solicitat multora dintre companiile din metropolă să rămână închise pentru încă două săptămâni.
Coronavirus provoacă infecție respiratorie acută și nu există un vaccin anume care să poate preveni boala.
Virusul, care aparţine aceleiaşi familii de coronavirusuri care a provocat focarul de SARS în 2002, s-a extins de asemenea în cel puţin 12 ţări de pe patru continente.


  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei

4 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

5 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!