LIVE Rareș Bogdan anunță la Craiova începutul eliberării României de sub dictatura PSD!/„În democrație, hoții stau la pușcărie. Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu!”/VIDEO

LIVE Rareș Bogdan anunță la Craiova începutul eliberării României de sub dictatura PSD!/„În democrație, hoții stau la pușcărie. Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu!”/VIDEO

 Rareș Bogdan anunță la Craiova începutul eliberării României de sub dictatura PSD! Rareș Bogdan: În democrație, hoții stau la pușcărie. Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie!

Discursul lui Rareș Bogdan, de la 1h02.00:

Un miting electoral PNL s-a desfășurat, sâmbătă seara, la Craiova, fief al PSD, la care au participat Ludovic Orban, Rareș Bogdan, alți lideri și candidați liberali.

Discursul lui Rareș Bogdan, de la 1h02.00:

Rareș Bogdan:

Bună ziua, dragi români, bună ziua, dragii mei olteni! Mă bucur că m-ați primit în familia dvs. Am venit alături de dvs. pentru a câștiga aceste alegeri, pentru a îngenunchea PSD. Gorjul e aici? Oltul cel bun, nu Oltul lui Vâlcov e aici? Mehedinți e aici? Vâlcea e aici? Dar Doljul cel mândru e aici? Oltenia oamenilor mândri, iuți la minte și harnici e aici?

Oameni buni, dvs. sunteți cei care alături de românii frumoși, liberi, harnici, vor elibera Oltenia de ciuma roșie. Să știți, noi, ceilalți români, vă privim cu maxim respect. E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul!

România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungați de PSD din această țară. 236.000 de copilași ai României adorm și se trezesc având de ei doar un părinte, celălalt fiind departe de țarîă, alungat de PSD.

Oameni buni, fusei azi în piața centrală și văzuși acolo olteni care ne-au spus așa. Dle Orban, dle Rareș, luptați și eliberați-ne de ei, pentru că și-au bătut joc de noi, pentru că ne țin în noroi, pentru că Oltenia e pe locul 7 de la coadă la regiunile din Europa și dvs. nu sunteți cu nimic mai prejos decât alții.

Mulți îmi spun: nu ești așa de molcom ca frații tăi ardeleni. Am și sânge oltenesc, pentru că să-i ferească pe cei care țin Oltenia în mizerie să se supere oltenii.

De când vorbesc de autostrada Craiova-Pitești? Au lăsat 21 de miliarde în Europa, pentru că nu-i pot fura.

Înainte de a ne preocupa de pușcăriași și de condițiile din închisori, ar trebui să ne preocupăm de spitale, școli, autostrăzi.

În democrație, hoții stau la pușcărie, nu stau în Parlament, nu stau în Guvern!

Niciodată nu au ajuns să ne conducă oameni atât de proști.
PNL, condus de Ludovic Orban, cu cea mai bună listă de europarlamentari va câștiga aceste alegeri. Scorul PNL e mult peste PSD.

De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de refuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău.

Nu e de ajuns că înjură Europa, acum s-au apucat să înjure și SUA, uitând că acum câteva zile rușii făceau exerciții să atace baza de la Deveselu. Ce îi deranjează? Că șeful lor suprem a rămas fără viză de America.

Pe cine vreți la conducerea Guvernului, pe Veorica și pe Dragnea? Dvs. puteți elibera Oltenia. Știu că sunteți amenințați, șantajați că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptați, rezistați, pentru că îi vom îngenunchea.

România, trezește-te!
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul