LIVE Ședință de guvern la ora 14.00. Pericolul ordonanței pentru Dragnea n-a trecut. Antena 3 anunță că președintele ar putea participa la ședință

LIVE Ședință de guvern la ora 14.00. Pericolul ordonanței pentru Dragnea n-a trecut. Antena 3 anunță că președintele ar putea participa la ședință

Ședință de guvern la ora 14.00. Pericolul ordonanței pentru Dragnea n-a trecut. Banner uriaș desfășurat în Piața Victoriei.

UPDATE/Doar intoxicare? Antena 3 anunță că președintele ar putea participa la ședința de guvern de la ora 14.00. Președintele Klaus Iohannis ar putea participa astăzi la ședința de guvern având în vedere zvonul din spațiul public conform căruia Executivul ar adopta o OUG privind amnistia și grațierea lui Dragnea, informează Antena 3, care citează surse politice.

 Nu ar fi prima dată când Klaus Iohannis participă la o ședință de Guvern. Amintim că, la începutul anului 2017, președintele a prezidat ședința Executivului Grindeanu, după ce în spațiul public au apărut informații că ar urma să fie discutată o Ordonanță de modificare a legislației penale.

Mai multi protestatari au adus, marti dimineata, un banner imens in Piata Victoriei, chiar in ziua sedintei de Guvern in care ar putea fi data ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere.

"Trezeste-te si iesi in strada! Dictatura s-a instaurat intotdeauna prin lege!", scrie pe bannerul care se afla in fata Guvernului.

In momentul in care protestatarii au intins bannerul, mai mult jandarmi s-au prezentat in Piata Victoriei si i-au filmat pe cei prezenti.

"Am venit sa imi beau cafeaua in Piata Victoriei. Azi ar trebui sa bem toata ziua cafea aici, pentru ca ceea ce vrea sa faca Dragnea este foarte grav pentru noi. Si-a trimis mai maimuta de servici aseara, pe Valcov, sa ne spuna ca economia duduie si ca ce este la noi nu este la nimeni. Dar noi nu simtit. Sunt oameni creduli care se bucura pentru 100 de lei la pensie.

Este un hot care a furat de la copii si care vrea sa scape. Nu merge. Ne bem cu totii cafeaua aici. Dragnea nu este sustinut. Are in jurul lui oameni care au la randul lor oameni pe care ii santajeaza. Sa nu avem impresia ca Dragnea este puternic. Este un om slab si nu este sustinut. Este sustinut doar in Cex. In teritoriu, oamenii nu il sustinut si ", a declarat unul dintre protestatari.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa