LIVE TEXT Alegeri LOCALE 2016/ Bucureștiul, din nou 3 PROCENTE în ultima oră!

LIVE TEXT Alegeri LOCALE 2016/ Bucureștiul, din nou 3 PROCENTE în ultima oră!

Românii sunt aşteptaţi astăzi să-şi aleagă, într-un singur tur, primarii şi consilierii locali şi judeţeni, în cursa electorală intrând peste un sfert de milion de candidaţi pentru unul dintre cele aproape 45.000 de mandate de ales local. 

Potrivit ultimei comunicări făcută de Autoritatea Electorală Permanentă sunt aşteptaţi la urne 18.274.891 de români. La nivel naţional au fost organizate 18.616 secţii de votare.

***  Vezi AICI PREZENȚA LA VOT ÎN TIMP REAL!

Comisarul.ro va transmite LIVE TEXT toate informațiile:

ora 20:00 - 46,24% prezenta pe tara / Prezenta in Bucuresti a crescut din nou in ultima ora cu peste trei puncte procentuale.
Pana la ora 20.00 si-au exprimat optiunea, prin vot, 46,24% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale. In total in Romania, peste 18.320.000 de alegatori sunt inscrisi in lista electorala. Fruntase la prezenta sunt judetele din Sudul tarii, in special Muntenia. Daca la inceputul zilei au aparut discrepante mari intre judetele din Transilvania si Banat si sudul tarii, in orele dupa-amiezii diferentele au mai scazut. La fel, prezenta in judetele din Modlova a crescut constant in a doua parte a zilei. Prezenta in Bucuresti este cea mai mica din tara, dar pentru a doua ora consecutiv a crescut cu mai bine de 3 puncte procentuale pe ora ajungand acum la 30,76%.

19.00 La ora 19.00 au votat 7,9 MILIOANE de români! 4 JUDEȚE cu Peste 50 la sută! Bucureștiul, 3 PROCENTE în ultima oră!

18.05. Pana la ora 18.00 votasera 7.154.395 de persoane, adica 39,05% dintre alegatori.

17.20 Gorj: Presedinta unei sectii de votare din Jupanesti, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati

Presedinta unei sectii de votare din localitatea Viersani, comuna Jupanesti, a fost amendata de catre politisti dupa ce a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati, au declarat surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, citate de Agerpres. Potrivit acestora, presedinta sectiei ar fi trebuit sa ii solicite votantului sa isi aleaga o alta persoana din comisia de votare care sa il insoteasca in cabina. Amenda in astfel cazuri este cuprinsa intre 600 si 1.000 lei.

17:01 Pana la ora 17.00 votasera 6.452.424 de persoane, adica 35,2197 % dintre alegatori. La ultimele alegeri locale, prezenta la ora 17.00 a fost de 39,01%.

La Bucuresti, prezenta era de 22,2%, fata de 28,99% la precedentele alegeri locale

16.45 Nereguli la vot sesizate de Centrul pentru Studiul Democratiei din Cluj-Napoca: observator agresat, observatori intimidati si turism electoral

16:30 Galati: Proces de vot intrerupt o ora intr-o sectie de votare

Procesul de vot la sectia nr. 3 de la Scoala nr. 28 din municipiul Galati a fost intrerupt timp de o ora, dupa ce un alegator a sesizat ca in dreptul numelui sau de pe lista electorala se afla o semnatura care nu ii apartinea, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Municipal (BEM) Galati, Cristian Gasca.

Potrivit acestuia, presedintele sectiei de vot a intrerupt votul, pentru a se verifica daca numarul de buletine de vot distribuite corespunde cu numarul alegatorilor care au votat si au semnat pe listele electorale.

Dupa numaratoare s-a constatat ca in locul unui singur alegator a semnat un alt alegator, dintr-o eroare.

Dupa inregistrarea situatiei intr-un proces verbal, votul a fost reluat.

16.00 La ora 16.00 au votat 5,9 MILIOANE de români! Bucureștiul, pe ULTIMUL loc cu 20%! Pana la ora 16.00 votasera 5.789.425 de persoane, adica 31,7% dintre alegatori

15.45 Botosani: Un candidat, anchetat dupa ce ar fi intrat in cabina de vot alaturi de tatal sau

Biroul Electoral de Circumscriptie (BEC) din comuna Blandesti din judetul Botosani a sesizat, duminica, Inspectoratul Judetean de Politie, dupa ce unul dintre candidati l-a insotit in cabina de vot pe tatal lui. Incidentul a avut loc la sectia de votare din localitatea Cerchejeni, acolo unde primarul in exercitiu, Eugen Ciobanu, care este si candidat pentru un nou mandat, si-a insotit tatal in cabina de vot.

"Solutionarea plangerii este de competenta Politiei. Noi am directionat plangerea catre Politie", a declarat pentru Agerpres presedintele BEC, Nicoleta Landea.

Potrivit Legii 115/2015 privind alegerea autoritatilor publice locale, "prezenta oricarei persoane in cabinele de vot, in afara celei care voteaza, este interzisa". Actul normativ prevede ca "alegatorul care, din motive temeinice, constatate de presedintele biroului electoral al sectiei de votare, nu poate sa voteze singur are dreptul sa cheme in cabina de votare, in scopul de a-l ajuta, un insotitor ales de el", insa "acesta nu poate fi din randul persoanelor acreditate, al membrilor biroului electoral al sectiei de votare sau al candidatilor".

15.05 Brasov: O femeie de 72 de ani, membra in biroul unei sectii de votare, cercetata pentru frauda electorala

O femeie in varsta de 72 de ani, membra in biroul unei sectii de votare din Predeal, este cercetata pentru frauda electorala dupa ce, printre hartiile de pe masa la care lucra, a fost gasit un buletin de vot stampilat pe numele unui candidat la primaria orasului.

"Femeia este reprezentanta unui partid politic in sectia de votare nr. 242 din Predeal. Printre hartiile de pe masa la care lucra s-a descoperit un buletin de vot stampilat pe numele unui candidat la functia de primar al Predealului", a declarat pentru Agerpres Claudiu Petra, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Judetean (BEJ) Brasov.

Femeia a fost audiata de politisti, iar cazul a fost preluat de catre un procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, au precizat pentru Agerpres surse din Inspectoratul de Politie Judetean.

14.15 Timis: Dosar penal pentru tentativa de frauda la vot, in Deta

Un alegator s-a ales cu dosar penal pentru tentativa de frauda la vot, dupa ce a vrut sa introduca in urne, la o sectie de votare din Deta, cinci buletine de vot, in loc de trei.

"Un membru al comisiei, din neatentie, a dat cinci buletine de vot unui alegator. Cand a iesit din cabina, comisia a sesizat eroarea si a anulat patru buletine, dupa care i-a inmanat alte doua buletine ca sa-si exercite dreptul electoral. La inceput, s-a considerat ca a fost o eroare a unui membru al comisiei, dar s-au extins cercetarile si procurorul a dispus sa se intocmeasca in cauza dosar penal pentru tentativa de frauda la vot, pe numele alegatorului", au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Politiei Timis.

15.00 Giurgiu detronează Teleormanul! La ora 15.00 au votat 5,2 MILIOANE de români! Bucureștiul, pe ULTIMUL loc cu 18%! La nivel național votaseră 28% dintre românii cu drept de vot. Pe primul loc a trecut Giurgiu, urmat de Teleorman și Olt.

14.10 La ora 14.00 au votat 4,4 MILIOANE de români! Bucureștiul, pe ULTIMUL loc cu 16,3%! Teleorman, Olt și Giurgiu sunt aproape la egalitate, cu peste 33%. Prezența la nivel național este la această oră 25,79 %.

13.00 La ora 13.00 au votat 3,8 MILIOANE de români! Bucureștiul, pe ULTIMUL loc cu 13,3%! Teleorman- 28,9%, Olt-27,9% și Giurgiu-27,9% pe primele locuri!

12.00 La ora 12.00 au votat 3 MILIOANE de români, adică 16, 8%! Bucureștiul, pe ULTIMUL loc cu 10,3%. Teleorman, Olt și Giurgiu pe primele locuri!

11.19 Predoiu: Sper ca va urma o perioada insorita pentru Bucuresti, dupa o perioada cu umbre si necazuri

11.14 Poliţiştii au deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după ce preşedintele unei secţii de votare din oraşul Medgidia, judeţul Constanţa, a plecat sâmbătă seara acasă cu o ştampilă de vot, aducând-o la secţie duminică dimineaţă, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX. 

Poliţiştii din oraşul Medgidia au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, de un membru al Biroului Electoral Judeţean cu privire la faptul că preşedintele secţiei nr.252 din oraş ar fi plecat acasă, sâmbătă seara, cu o ştampilă de vot asupra lui.

Potrivit surselor citate, oamenii legii au dechis un dosar penal iar preşedintele, o femeie, este cercetat pentru posibilă faptă de neglijenţă în serviciu. Femeia a adus ştampila înapoi la secţia de votare duminică dimineaţă.

Este cel de-al doilea incident major înregistrat la secţiile de votare din ţară, după cel de la Verneşti, judeţul Buzău, unde, duminică dimineaţă, a fost suspendat procesul de vot la toate cele şapte secţii din comună după ce s-a descoperit că buletinele de vot erau tipărite greşit. 

11.00 La ora 11.00 au votat PESTE 2 MILIOANE de români! Bucureștiul începe să RECUPEREZE! La Teleorman au votat deja 19%, la Olt și Giurgiu 18%.

10.35 Nicusor Dan a facut noapte alba din cauza unui vecin care si-a serbat majoratul: Am votat pentru un Bucuresti necorupt, pentru o noua clasa politica

Nicusor Dan, candidatul USB pentru Primaria Bucuresti, a declarat duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat "pentru un Bucuresti necorupt, pentru o noua clasa politica, nu pentru una care si-a dovedit si coruptia si incompetenta". El i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot si a recunoscut, amuzat, ca a avut o noapte dificila pentru ca un vecin si-a serbat majoratul.

"Le multumesc sutelor de oameni care au muncit in campania asta. Indemn oamenii sa iasa la vot; de cate ori oamenii au iesit la vot, s-au produs schimbari importante. Ii indemn pe oameni sa aiba incredere ca vor vota la fel si ca impreuna putem sa construim o societate in care ne decidem noi singuri destinul", a mai spus Nicusor Dan la iesirea de la vot.

El a mai spus ca va merge sa-si vada fetita nou-nascuta la spital, dupa ce "vom supraveghea alegerile, mergem din sectie in sectie, ne vizitam oamenii care supravegheaza alegerile pentru noi".

10.15 Participarea la vot de la ora 10.00 este cu un procent sub cea din 2012.

10.00 La ora 10.00, au votat aproape 8 la sută! Adică 1.420. 000 de români cu drept de vot. Teleorman, pe primul loc cu 13%! La București, 4,3%!

9.44 BEC - Prezență la URNE: Un milion de români au votat deja 

Un milion de persoane au votat duminică, până la ora 9,22, la alegerile locale, potrivit raportărilor Biroului Electoral Central. 

 Judeţele cu cea mai mare prezenţă la urne până la ora 9,22 au fost Teleorman - 9,53%, Giurgiu - 8,89% şi Olt - 8,67%, iar cea mai scăzută participare la vot a fost în Harghita - 3,75%, Cluj - 3,98% şi Sibiu - 4,05%. 

În Bucureşti, până la ora menţionată, a fost înregistrată o prezenţă de 2,83%. 

9.43 Alina Gorghiu: Viata nu se va schimba in multe comunitati pentru ca nu s-a dorit sa existe turul doi

9.17 Gabriela Firea, despre aceste alegeri: Suntem mai maturi, din toate punctele de vedere. Suntem la capatul unei perioade agitate

09.00 Prezența de vot se apropie de 4 la sută la ora 9.00. Pe primul loc este Teleorman cu 7%. Prezențe de peste 6% se înregistrează în Olt, Giurgiu și Călărași. La București prezența la vot este de 2%.

8.58 Dacian Ciolos a spus, dupa ce a votat, ca se astepta la o regenerare mai puternica a resurselor partidelor

08.45 Unde și la cât votează principalii lideri politici și de stat/Dacian Cioloș a votat la Zalău în urmă cu câteva minute.

Klaus Iohannis, președintele Romaniei – Liceul Jean Monnest – nu se stie inca ora

Dacian Ciolos, prim-ministru - Zalău la prima oră 

PNL

Ora 7:30 - Alexandru Nazare, Colegiului Economic "Virgil Madgearu", Bulevardul Dacia nr 34.

Ora 8:30 – Vasile Blaga, Colegiul Național I.L Caragiale, Calea Dorobanți nr 163.

Ora 9:30 – Alina Gorghiu, Univesitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Bulevardul Mărăști nr. 59.

Ora 10:00 – Răzvan Sava, Școala generală 108, Strada Vatra Dornei nr 8.

Ora 11:05 – Catalin Predoiu, Colegiului Economic "Virgil Madgearu", Bulevardul Dacia nr 34.

Ora 11:30 – Dan Cristian Popescu, Liceul George Coșbuc, Strada Olari nr 29-31.

Ora 12:00 – Cristina Pocora, Școala Liviu Rebreanu (lângă Magazinul Titan), Strada Cozla nr 1.

Ora 12:30 – Ovidiu Raetchi, Școala 130, Strada Doina Nr 1.

Ora 13:00 – Răzvan Mironescu, Școala Gimnazială nr 169, Strada Pașcani nr 2 

ALDE

Copreședinte ALDE Călin Popescu-Tăriceanu – ora 11.15 – voteaza la Clubul Sportiv nr 5 sectia 1210 (Calea Plevnei nr 124); va fi însoțit de Robert Stan (candidatulALDE la Primaria Sector 6); Robert Stan are domiciliul în Sectorul 3 si va vota acolo.
Copreședintele ALDE Daniel Constantin - ora 11:00 – voteaza la Scoala nr.2, Corbeanca, jud. Ilfov
Daniel Barbu (candidatul ALDE la Primaria Capitalei) – ora 12.00 –voteaza la Școala Uruguay (str. Virgiliu nr 42, Sectorul 1);
Laura Chiriac (candidat ALDE pt Primaria Sector 1) –ora 10.00 - voteaza la Scoala 12 Gimnaziala Herăstrău (str. Borșa nr 27)
Stelian Damov (candidatul ALDE la Primaria Sector 2) – ora 13.00 – voteaza la Scoala generala 28 (Aleea Circului nr 1, Sector 2);
Elena Petrescu (candidatul ALDE la Primaria Sector 3) – ora 14.30 – voteaza la Scoala 20 (Str. Prevederii nr 19, în spatele Pieței Trapezului, Sector 3
Ștefan Spiridon (candidatul ALDE la Primaria Sector 4) – ora 15.30 – voteaza la Scoala 190 (Str. Nițu Vasile nr 16, vis-a-vis de Piața Berceni, Sector 4);
Dan Marian (candidatul ALDE la Primaria Sector 5) – ora 16.30 – va merge în vizită la sectia de vot din incinta Scolii Elefterie (Str. Eroii Sanitari nr 29-31);
 

PSD

LIVIU DRAGNEA, Preşedinte PSD - Ora 10.00, Scoala Generală Mircea cel Bătrân din Turnu Măgurele,Strada Avântului 1, Turnu Măgurele
GABRIELA FIREA, Senator PSD şi Candidatul Alianţei PSD+UNPR pentru Primăria Capitalei  – Ora 09.00, Colegiul Tudor Vianu, Strada Ion Mincu 10, București
MARIAN NEACŞU, Deputat PSD şi Secretar General al PSD  - Ora 08.00, Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia, Strada Mihail Eminescu 3, Slobozia
MIHAI FIFOR, Preşedinte Consiliul Naţional al PSD, Ora 11.00, Secţia 9, Liceul de Artă Sabin Drăgoi, Strada Avrig, Arad
DAN TUDORACHE, Senator PSD şi Candidatul Alianţei PSD+UNPR pentru funcţia de primar al Sectorului 1 –  Ora 09.15, Colegiul Tudor Vianu, Strada Ion Mincu 10, București
ROBERT NEGOIŢĂ, Candidatul Alianţei PSD+UNPR pentru funcţia de primar al Sectorului 3, Ora 11.00, Secţia de votare nr. 411, Colegiul Tehnic Mihai Bravu, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 428, Bucureşti
DANIEL BĂLUŢĂ, Candidatul Alianţei PSD+UNPR pentru funcţia de primar al Sectorului 4 –  Ora 11.00, Colegiul Naţional Octav Onicescu, Strada Trivale 29, București
DANIEL FLOREA, Deputat PSD şiCandidatul Alianţei PSD+UNPR pentru funcţia de primar al Sectorului 5 – Ora 09.00, Clubul Copiilor şi Elevilor din Sector 5, Strada Năsăud 93, București
OLGUŢA VASILESCU, Vicepreşedinte PSD – Ora 10.00, Liceul CFR, Strada Constantin Brâncuși 15, Craiova
MIHAI CHIRICA, Vicepreşedinte PSD – Ora 11.00, Şcoala Gheorghe Ghibanescu, Secţia 201, Strada Nicolina nr. 167, Iaşi
VICTOR PONTA, deputat PSD, Școala Generală nr 7 Târgu-Jiu (cartierul Vădeni) – ora 9.30
UNPR

Președintele UNPR, Valeriu Steriu, va vota duminică, la ora 10.00, la Școala nr. 12, Herăstrău, strada Borșa nr 27, sector 1, București.

8.21 In sapte sectii de votare din comuna buzoiana Vernesti votul a fost suspendat pentru ca buletinele de vot au fost tiparite gresit, informeaza Digi24.

Buletinele de vot pentru comuna cu circa 8.600 de locuitori se retiparesc.

08.12 Puteți urmări LIVE prezența la vot  AICI .

08.10 Prezența la vot a depășit 2 la sută la ora 8.00. Teleorman, pe primul loc!

7.52 Pacientii din spitale pot solicita urna mobila daca au domiciliul in aceeasi localitate in care sunt internati

7.50 Puteți afla la ce secție sunteți arondați,  AICI, în Registrul Electoral.

7.36 Peste noapte nu au fost inregistrate incidente care sa afecteze integritatea sectiilor de votare, a spus purtatoarea de cuvant a MAI, Monica Dajbog. Angajatii MAI sunt pregatiti sa preia toate semnalarile de vot multimplu.

ora 07.30: A votat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1.

- ora 07.30 : A votat candidatul independent la Sectorul 6, Ștefan Florescu

- ora 7.00: A votat purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda

Ora 7.00/Sau deschis urnele de vot. Începând cu ora 7.00 s-au deschis secțiile de votare pe întreg teritoriul României, iar alegătorii se pot prezenta la urne să voteze până la ora 21,00. Dacă, însă, în secţie sunt mai multe persoane care vor să voteze, acestea vor fi lăsate să-şi exprime opţiunea şi după această oră. 

Dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul sau subdiviziunea administrativ teritorială a municipiului în care alegătorul îşi are domiciliul sau reşedinţa, după caz. 

Pentru alegerea consiliului local, consiliului judeţean precum şi a primarului, fiecare alegător are dreptul la câte un singur vot. La aceeaşi secţie de votare alegătorii votează pentru consiliul local, consiliul judeţean, primar. În Capitală, la aceeaşi secţie de votare, alegătorii aleg consiliul local al sectorului, primarul sectorului, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, precum şi primarul general. 

Accesul alegătorilor în sala de votare are loc în serii corespunzătoare numărului cabinelor. Fiecare alegător prezintă actul de identitate operatorului de calculator al biroului electoral al secţiei de votare, care înscrie codul numeric personal al alegătorului în sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal. 

În cazul în care alegătorul nu figurează în lista electorală permanentă sau în copia de pe lista electorală complementară existentă în secţia de votare respectivă, sistemul informatic semnalează dacă persoana care s-a prezentat la vot a împlinit vârsta de 18 ani până în ziua votării inclusiv, şi-a pierdut drepturile electorale, este arondată la altă secţie de votare, este omisă din lista electorală permanentă şi are domiciliul în raza teritorială a secţiei de votare respectiv nu a formulat o solicitare de a fi înscrisă în Registrul electoral cu adresa de reşedinţă sau şi-a mai exercitat dreptul de vot la acelaşi scrutin.

Potrivit statisticilor publicate de Biroul Electoral Central, pentru alegerile locale din 5 iunie si-au depus candidatura 267.242 de persoane, dintre care doar 57.149 sunt femei. Dintre candidaţi, 450 au sub 23 de ani, ceea ce contravine Constituţiei. Un număr de 22 de bărbaţi şi 18 femei au sub 20 de ani. 443 vizează un mandat de consilier local, în timp ce 7 vor să ajungă în consiliul judeţean.

Cel mai tânăr competitor electoral, Mihai Constantin Puiu, a împlinit 18 ani la mijlocul lunii aprilie. El candidează din partea ALDE pentru un mandat de consilier local într-o comună din judetul Neamţ. AEP a anunţat săptămâna acesta că mandatele celor sub 23 de ani nu vor fi validate. La polul opus, 26 dintre candidaţi - 16 bărbaţi şi 10 femei au între 90 şi 100 de ani. 

În total, în România există 44.842 mandate de aleşi locali. La nivel naţional sunt 1.381 mandate de consilier judeţean şi 55 de consilier general al Capitalei, 40.220 mandate de consilier local, dintre care 139 sunt în consiliile locale de sector din Capitală, şi 3.186 mandate de primar. 

Consiliile locale, consiliile judeţene şi primarii se aleg prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat. Consiliile locale şi consiliile judeţene se aleg pe circumscripţii electorale, pe baza scrutinului de listă, potrivit principiului reprezentării proporţionale. Primarii comunelor, oraşelor, municipiilor, sectoarelor municipiului Bucureşti şi primarul general al municipiului Bucureşti se aleg pe circumscripţii electorale, prin scrutin uninominal. Preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene, precum şi viceprimarii se aleg prin vot indirect, de către consiliile judeţene, respectiv consiliile locale.

Un număr de 58 de candidaţi cer votul din partea a 2 partide - unul pentru funcţia de primar, 55 pentru cea de consilier local şi 2 pentru cea de consilier judeţean.

În premieră, alegerile se vor desfăşura cu ajutorul sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal, conectat la sistemul MAI, tentativele de fraudă urmând a fi anchetate de poliţişti.

Concret, unui alegător îi va fi scanat Codul Numeric Personal, operaţiune care va fi înregistrată în sistem şi care va semnala celor din secţia de votare, dar şi poliţiştilor dacă alegătorul încearcă să voteze de mai multe ori. "Pe baza unei convenţii între AEP, STS şi MAI se va instala o extensie a sistemului la centrul operativ de comandă de la MAI şi toate cazurile, tentativele de vot ilegal, cazurile de afluenţă mare de alegători care se pot întâmpla în ziua votării pot fi semnalate cu promptitudine MAI, care prin echipajele mobile pe care le are dispuse în ţară va lua măsurile care se impun. Dacă avem un alergător care încearcă să voteze de două ori acesta se va întâlni mai întâi cu poliţiştii de acolo din zonă care vor cerceta cazurile respective şi dacă se dovedeşte prin cercetările preliminare efectuate că nu a mai votat - prin legătură cu secţia de votare de unde a venit mesajul ar mai fi votat - respectivul alegător va fi lăsat să voteze. Nu recomand nimănui să încercerce să voteze ilegal", a declarat purtătorul de cuvânt al AEP, Marian Muhuleţ.

Votul începe la ora ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…