LIVE UPDATE Incendiu puternic la un operator economic de pe Şoseaua de Centură a Capitalei; nu sunt persoane rănite

LIVE UPDATE Incendiu puternic la un operator economic de pe Şoseaua de Centură a Capitalei; nu sunt persoane rănite

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în curtea unui operator economic din Popeşti Leordeni - Şoseaua de Centură a Capitalei, unde se află depozitate stive de materiale reciclabile. Nu au fost persoane rănite. Suprafaţa afectată este de 3.000 mp - stivele exterioare şi hala societăţii. Autorităţile au emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

 

ORA 8.11 Incendiu puternic la un operator economic de pe Şoseaua de Centură a Capitalei; nu sunt persoane rănite

 

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în curtea unui operator economic din Popeşti Leordeni - Şoseaua de Centură a Capitalei, unde se află depozitate stive de materiale reciclabile.

''Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unui operator economic din zona Şoseaua de Centură. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri, şi au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăţi'', informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane rănite.

La caz acţionează 20 de autospeciale de stingere şi alte 4 sunt în deplasare către această intervenţie.

 

Sursa foto: ISUBIFSuprafaţa afectată este de 3.000 mp - stivele exterioare şi hala.

În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimentează de la 2 km distanţă, mai arată sursa citată.

A fost emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

''Incendiu major produs în Popeşti Leordeni, Şoseaua de Centură, zona intersecţiei cu Şoseaua Olteniţei. Degajări mari de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment'', se arată în mesajul transmis de autorităţi.

 

Sursa foto: ISUBIF


UPDATE ORA 9.03 ISUBIF: Incendiul din Popeşti Leordeni, de pe Şoseaua de Centură, a fost localizat 

 

Incendiul izbucnit duminică dimineaţă la un operator economic din Popeşti Leordeni, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, a fost localizat.

''Incendiul este localizat. Se redimensionează dispozitivul - rămân 12 autospeciale de stingere la caz'', anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…