LIVE UPDATE Miting PSD - ALDE/ Aproximativ 150.000 de oameni în Piaţa Victoriei

LIVE UPDATE Miting PSD - ALDE/ Aproximativ 150.000 de oameni în Piaţa Victoriei

Aproximativ 150.000 de persoane participă sâmbătă, în Piaţa Victoriei, sâmbătă la mitingul "împotriva abuzurilor", organizat de PSD - ALDE.

Manifestanţii, veniţi din toate colţurile ţării, au umplut şi bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor.

UPDATE ORA 19.51 Miting PSD - ALDE/ Liderii social-democraţilor, premierul şi membri ai Guvernului au ajuns în Piaţa Victoriei

Liderii Partidului Social Democrat, premierul Viorica Dăncilă, membri ai Guvernului şi mai mulţi parlamentari au ajuns, sâmbătă seară, cu puţin înainte de ora 20,00, în Piaţa Victoriei, unde va începe mitingul "împotriva abuzurilor".

Alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se află premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, miniştrii Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Rovana Plumb, precum şi parlamentari.

UPDATE ORA 19.43 Miting PSD - ALDE/ Mai multe persoane au prezentat stări de rău; unele au fost transportate la spital

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piaţa Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru AGERPRES, că au fost sesizate 47 de cazuri cu stări de rău, dintre care nouă au fost direcţionate către Spitalele Floreasca şi Elias.

De asemenea, coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru AGERPRES, că şase persoane care participau la manifestaţia publică au fost transportate la spital până în jurul orei 19,00 întrucât li s-a făcut rău.

Jandarmeria Capitalei a precizat, la rândul său, că până în prezent nu au fost semnalate incidente.

UPDATE ORA 19.24 Miting PSD - ALDE/ Peste 70.000 de oameni în Piaţa Victoriei; manifestaţia începe la ora 20,00

Peste 70.000 de oameni se află sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală, unde, la ora 20,00, este programat să înceapă mitingul organizat de Partidul Social Democrat "împotriva abuzurilor".

Participanţii la miting, îmbrăcaţi cu bluze de culoare albă, flutură steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene, dar au desfăşurat şi un drapel al României, lung, care este purtat pe o mare parte din suprafaţa Pieţei Victoriei.

Oamenii sunt împărţiţi, în piaţă, în funcţie de judeţul de unde au venit.

La miting sunt prezenţi şi reprezentanţi ai ALDE.

În jurul clădirii Guvernului se află un dispozitiv de jandarmi, maşini de Pompieri, maşini SMURD de multiple victime, precum şi echipaje de prim-ajutor.

Pe plasmele mari amplasate în Piaţă este scris "Jos statul de drept!", "Macovei o să ţi-o iei!", "Stop proceselor staliniste!", "Run Codruţa, run!", "Iohhanel. România lucrăturii bine făcute", "Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră".

Manifestanţii se întind şi pe bulevardele care dau în Piaţa Victoriei - Kiseleff şi Aviatorilor.

Din loc în loc se împarte apă manifestanţilor.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, ajuns în Piaţa Victoriei, alături de mai mulţi parlamentari, a strigat la o portavoce "un mesaj pentru români": "Jos abuzurile statului paralel!", "Jos noua securitate!". "Nu vom ceda. Vom merge până la capăt. Nu vom da înapoi niciun milimetru şi vom reda normalitatea!", a spus Codrin Ştefănescu.

UPDATE ORA 18.42 Miting PSD - ALDE/ Peste 10.000 de persoane în Piaţa Victoriei

Peste 10.000 de persoane s-au adunat deja, sâmbătă după-amiaza, în Piaţa Victoriei, pentru mitingul organizat de PSD - ALDE.

Participanţii la miting flutură steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene, dar au desfăşurat şi un drapel al României lung, care este purtat pe o mare parte din suprafaţa Pieţei Victoriei.

Oamenii sunt împărţiţi, în piaţă, în funcţie de judeţul de unde au venit.

Manifestanţii poartă pancarte pe care se poate citi: "Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră", "Jos statul paralel", "Vrem libertate", "Ultima soluţie e în Constituţie", "Am crescut veniturile românilor. Scuză-ne Klaus", "Vrem Guvernul României, nu Guvernul meu", "Prosperitate, nu securitate!".

La miting sunt prezenţi şi reprezentanţi ai ALDE.

În Piaţa Victoriei au fost instalate ecrane de mari dimensiuni pe care oamenii au putut viziona meciul Simonei Halep de la Roland Garros, câştigat de jucătoarea română de tenis.

ORA 17.45 Miting PSD - ALDE/ Câteva mii de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei

Câteva mii de persoane s-au strâns sâmbătă, până la ora 17,30, în Piaţa Victoriei unde în cursul serii este programat mitingul PSD - ALDE.

Ei flutură steagul României şi al Uniunii Europene, fiind împărţiţi pe grupuri din fiecare judeţ.

Manifestanţii poartă pancarte pe care se poate citi: "Am crescut veniturile românilor. Scuză-ne Klaus", "Vrem Guvernul României, nu Guvernul meu", "Prosperitate, nu securitate!". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...