Liverpool, prăbușirea zgomotoasă a unui colos: Cum arată dezastrul fotbalistic al „cormoranilor“

Liverpool, prăbușirea zgomotoasă a unui colos: Cum arată dezastrul fotbalistic al „cormoranilor“

Când s-au stabilit duelurile din optimile Ligii Campionilor, partidele PSG – Bayern Munchen și Liverpool – Real Madrid au fost în prim-plan, considerate cele mai strânse. Până la urmă însă, realitatea din teren a arătat cu totul altceva.

Jurgen Klopp a admis că Real a fost echipa mai bună în ambele manșe. FOTO: Arhiva Adevărul

Parizienii au fost eliminați cu scor de neprezentare, 0-3 la general, de bavarezi, în timp ce, în cazul lui Liverpool, putem vorbi despre o veritabilă umilință fotbalistică: 2-6 după meciurile cu formația blanco! Și când ne amintim că, acum un an, Liverpool – Real Madrid a fost finala Ligii Campionilor, câștigată la limită de spanioli, scor 1-0, ne dăm seama de prăbușirea „cormoranilor“.

Practic, încă din luna martie, trupa preăgtită de Jurgen Klopp (55 de ani) a ratat toate obiectivele! În Premier League, echipa e doar pe locul 6, a fost eliminată din Cupa Ligii și Cupa Angliei, iar participarea în Liga Campionilor s-a încheiat și ea, în cel mai prost mod posibil, cu o dublă înfrângere.

De acum, Liverpool are un singur obiectiv: accederea în viitorul sezon al cupelor europene, fie prin clasarea pe locul 5, care duce în Liga Europa, fie prin clasarea pe locul 4, care duce în Liga Campionilor. Va fi însă greu pentru o formație cu mari sincope care, după 7-0 cu Manchester United, a fost învinsă cu 1-0 de... Bournemouth. Care e la retrogradare în Premier League.

Liga Campionilor, optimi

*Leipzig – Man. City (1-1 în tur, 0-7 în retur)

*Club Brugge – Benfica (0-2 și 1-5)

*Liverpool – Real Madrid (2-5 și 0-1)

*AC Milan – Tottenham (1-0 și 0-0)

*Frankfurt – Napoli (0-2 și 0-3)

*Dortmund – Chelsea (1-0 și 0-2)

*Inter Milano – Porto (1-0 și 0-0)

*PSG – Bayern Munchen (0-1 și 0-2)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...