Liviu Avram, text UCIGĂTOR după ce Iohannis a declarat că scrisoarea trimisă de Proasta României reflectă „preocuparea legitimă a opiniei publice”!

Liviu Avram, text UCIGĂTOR după ce Iohannis a declarat că scrisoarea trimisă de Proasta României reflectă „preocuparea legitimă a opiniei publice”!

Liviu Avram a scris pe Facebook un text ucigător după ce Iohannis a declarat că scrisoarea trimisă de Proasta României reflectă „preocuparea legitimă a opiniei publice”!

Textul scris de Liviu Avram:

„Prezintă omul ăsta uneori niște naivități de mă și mir că a ajuns teafăr până la această vârstă. Klaus Iohannis, despre scrisoarea Vioricăi Dăncilă către Jean Claude Juncker:

„Acasa nu ne-am consultat. Am văzut acea scrisoare, e o scrisoare în care se cer clarificări, nu se face nicio acuzație acolo. Din acest punct de vedere, scrisoarea nu e greșita. Președintele Juncker m-a abordat pe această temă. I-am spus că e o precupare legitima din partea opiniei publice și opiniei politice din România”.

Oare chiar să nu fi mirosit lucrătura? Oare chiar crede că „preocuparea opiniei politice” este reală și sinceră?

Ce-i drept, încă nu știu dacă aceste naivități prezidențiale sunt autentice sau sunt doar mimate. Mă tot gândesc la ce mi-au spus niște sibieni care l-au cunoscut: așa e omul, ca sas, are un anume delay în percepția realității înconjurătoare.”

Declarația cel puțin dubioasă a președintelui:

"Acasă nu ne-am consultat, dar am văzut acea scrisoare. (...) Este o scrisoare prin care se cer clarificări, nu se face nicio acuzaţie acolo şi din acest punct de vedere scrisoarea nu este greşită şi da, am discutat în speţă, preşedintele Juncker m-a abordat şi i-am spus că este o preocupare legitimă din partea opiniei publice şi opiniei politice din România. L-am rugat să dea în lucru la o echipă care se apleacă cu toată seriozitatea şi în toată profunzimea asupra chestiunii şi să ne lămurească. Personal, nu cred că este vorba de o imixtiune în actul de justiţie, dar nu vreau să dau eu răspunsul în locul Comisiei. I-am rugat, de asemenea, să trateze chestiunea exhaustiv şi să vină cu nişte răspunsuri pertinente pentru întregul demers, fiindcă până la urmă de aici rezultă o creştere a credibilităţii MCV la noi acasă sau o scădere a încrederii în acest mecanism. Eu cred că lucrurile se vor lămuri şi repede, şi bine”, a afirmat şeful statului, care a participat, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...