Liviu Dragnea: 'Îndrăznește să crezi în România', sloganul PSD în campania electorală

Liviu Dragnea: 'Îndrăznește să crezi în România', sloganul PSD în campania electorală

"Îndrăznește să crezi în România" este sloganul pe care Partidul Social Democrat (PSD) îl va avea în campania electorală pentru alegerile parlamentare, a declarat, sâmbătă seară, liderul formațiunii, Liviu Dragnea.

 

El a precizat că programul de guvernare propus de PSD a fost postat pe site-ul indraznestesacrezi.ro, aici regăsindu-se și un grafic al tuturor guvernărilor postdecembriste.

"Eu, personal, m-am săturat să aud de ani de zile: 'Mergeți să votați ca nu cumva să vină PSD la guvernare, pentru că dacă vine o să fie rău'. (...) Și acum se încearcă același lucru, aceeași metodă patentată de manipulare. (...) Este un grafic care arată faptul că, (...) de câte ori a guvernat PSD, oamenii au dus-o bine, economia a crescut, iar românii au simțit mai mulți bani în buzunare", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Printre principalele obiective ale PSD, cuprinse în programul electoral prezentat pe site, se numără: întărirea clasei de mijloc, salarii mai mari, servicii medicale de calitate, educație de top, eliminarea a 102 taxe nefiscale, sprijinirea fermierilor, dezvoltarea infrastructurii, reindustrializarea și crearea de noi locuri de muncă.

AGERPRES/(A — autor: Oana Mălina Negrea, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...