Liviu Dragnea: Organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale

Liviu Dragnea: Organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale

Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democraţii vor să îşi manifeste susţinerea faţă de familia tradiţională.

"Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect'', a afirmat Dragnea.

Şi Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

"A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat.
Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului", a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. "Va fi un miting de amploare. Data - în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor'', a mai spus Buzatu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”