Liviu Dragnea, preşedinte PSD: Se pare că procurorii au ridicat deja documente de la Cultură pe Cuminţenia Pământului. Dacian Cioloş va trebui ''să plătească''

Liviu Dragnea, preşedinte PSD: Se pare că procurorii au ridicat deja documente de la Cultură pe Cuminţenia Pământului. Dacian Cioloş va trebui ''să plătească''

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara că premierul Dacian Cioloş va trebui ''să plătească'' pentru modul în care s-a făcut achiziţia Cuminţeniei Pământului, afirmând că ''se pare'' că procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii în acest sens.

Liviu Dragnea, preşedinte PSD: Se pare că procurorii au ridicat deja documente de la Cultură pe Cuminţenia Pământului / Dacian Cioloş va trebui ''să plătească''

''Cuminţenia Pământului. Acolo este o poveste atât de întortocheată, atât de neclară, mulţi spun că este cu iz penal (…) încât îmi vine greu să cred că nu se vor face cercetări. Din ceea ce am înţeles eu, nu am această informaţie confirmată, se pare că procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cuminţenia Pământului. Verificaţi, puteţi să cereţi în mod oficial aceste informaţii'', a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la RTV, întrebat pentru ce ar trebui să plătească premierul Dacian Cioloş.

Liviu Dragnea a mai afirmat şi că membri Guvernului tehnocrat vor trebui să plătească pentru ''prejudiciul enorm'' adus de fondurile europene pierdute, nescăderea preţurilor la medicamente cu 35% şi HG prin care s-a crescut preţul la mai multe medicamente, care au legătură cu actualul ministru al Sănătăţii.

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea recent la Realitatea Tv, referindu-se la Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi membrii Cabinetului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”