Liviu Dragnea: PSD are în acest moment cea mai mare cotă de încredere

Liviu Dragnea: PSD are în acest moment cea mai mare cotă de încredere

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri după-amiază, la Alexandria, la lansarea candidaților partidului din județul Teleorman la alegerile locale, că în acest moment formațiunea politică pe care o reprezintă are cea mai mare cotă de încredere, ea datorându-se atât rezultatelor guvernării social-democrate, cât și politicii duse de partid în ultima perioadă.

"Să nu uitați că în aceste alegeri suntem și ținta românilor. Cea mai mare cotă de încredere în acest moment o are PSD, 39-40%. Asta înseamnă că, pe de o parte, oamenii nu au uitat guvernarea bună a PSD, iar pe de altă parte, politica dusă de partid în ultima perioadă ne-a ajutat să creștem. Sigur că se face comparație și cu ce se întâmplă la adversarii politici — bâlbâială, lipsă de coerență și lipsă de sinceritate, dar cel mai important este că oamenii au încredere în noi", a spus Dragnea.

El a susținut că această încredere se va vedea atât la alegerile locale cât și la alegerile generale.

"Acest lucru se va vedea și la alegerile locale și se va vedea nu numai în zone tradiționale cu electorat PSD, ci și în restul țării, se va vedea și în București. Și, foarte important, se va vedea și la alegerile parlamentare", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea le-a cerut candidaților PSD la alegerile locale să discute cu oamenii în mod direct.

"Să nu uitați unul din cele mai importante principii ale noastre: nu mă interesează câte afișe faceți, câte bannere, sunt bune și astea, pentru că vă văd oamenii. Cel mai mult mă interesează să discutați cu oamenii, la ei acasă, în fața porții sau în fața scării de bloc, pentru că oamenii vor să se discute cu ei în mod direct, vor să afle de la tine — candidat consilier județean, consilier local sau primar — ce vrei să faci", a menționat liderul PSD în fața candidaților social-democrați din Teleorman la alegerile locale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...