Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3, audiat la DNA

Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3, audiat la DNA

Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoita, a fost citat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii anticoruptie i-au audiat, vineri dimineata, si pe arhitectul-sef si pe secretarul Primariei sectorului 3. Arhitectul-sef al Primariei sectorului 3, Stefan Dumitrascu, si secterarul institutiei, Marius Mihaita, au fost audiati vineri la DNA intr-un dosar care vizeaza construirea fara avize a unui bloc intr-o zona protejata istoric. Lucrarile ar fi fost efectuate in baza unor autorizatii emise ilegal si care au permis distrugerea unor case istorice din zona.

Marius Mihaita le-a spus jurnalistilor, la sediul DNA, ca are calitatea de suspect in acest dosar si ca DNA urmeaza sa il audieze si pe arhitectul sef al Primariei sectorului 3. De asemenea, Marius Mihaita a dezvaluit ca cel care a sesizat DNA in legatura cu acest caz este Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima