„Locotenent” al lui Kadîrov lichidat de ucraineni

„Locotenent” al lui Kadîrov lichidat de ucraineni

Forțele armate ale Ucrainei l-au ucis în regiunea Lugansk pe un înalt oficial de securitate cecen, locotenent-colonelul de poliție Zaur Dimaev.

Incidentul a fost raportat pentru prima dată de canalul rus de Telegram ”BAZA” și a fost confirmată de portalul guvernamental al Ceceniei.

Dimaev a fost lichidat pe 31 mai lângă satul Kamișevakea, districtul Popasnianski.

„El și șoferul au murit pe loc în urma atacului”, a spus BAZA. Sursa a precizat că încă patru „kadîroviți” au fost răniți.

Se știe că Dimaev a servit ca șef-adjunct al batalionului 4 al regimentului special de poliție numit după Kadîrov. La începutul lunii iunie, i s-a acordat postum așa-numitul „Ordinul Kadîrov”, se presupune că „pentru curaj”.

Trebuie menționat că pierderile Ceceniei în războiul cu Ucraina nu sunt la fel de mari ca în alte regiuni ale Federației Ruse.

Motivul este că „Kadîrovții” apar rar în primele linii. Preferă să fie pe a treia și a patra linie de apărare, unde jefuiesc și filmează videoclipuri pentru TikTok „eroice”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski