Locuitorii din Hanovra, îndemnați să nu salute cu mâna de la fereastră coloana președintelui SUA la deschiderea Hannover Messe

Locuitorii din Hanovra, îndemnați să nu salute cu mâna de la fereastră coloana președintelui SUA la deschiderea Hannover Messe

Locuitorii din orașul german Hanovra au fost atenționați ca, din motive de securitate, să stea departe de ferestrele locuințelor lor și să nu salute făcând cu mâna în momentul trecerii coloanei președintelui american Barack Obama prin centrul orașului Hanovra în cursul acestei luni, cu prilejul deschiderii târgului internațional găzduit anual de acest oraș, au anunțat luni autoritățile germane, conform DPA.

Barack Obama va participa alături de cancelarul german Angela Merkel la deschiderea Târgului industrial internațional de la Hanovra, cel mai mare eveniment organizat la nivel mondial dedicat tehnologiei industriale. La ediția din acest an, Statele Unite ale Americii sunt statul partener al târgului.

Potrivit DPA, poliția din Hanovra a anunțat că a informat pe cei aproape 1.800 de locuitori care își au domiciliul în apropierea traseului pe unde va trece coloana președintelui american să nu stea prea aproape de ferestrele locuințelor pentru a nu atrage verificarea apartamentelor sau a locuințelor lor. ''Hannover Messe'', așa cum este denumit oficial cel mai mare târg din lume al tehnologiei industriale, se desfășoară în perioada 25-29 aprilie.

AGERPRES/(AS-autor: Liviu Tatu, editor: Lelia Bretan, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”