Londra nu are cunoștință de planurile lui Trump de a face o vizită în regat în următoarele săptămâni

Londra nu are cunoștință de planurile lui Trump de a face o vizită în regat în următoarele săptămâni

Guvernul britanic nu are cunoștință de nici un plan al președintelui american, Donald Trump, de a face o vizită în Marea Britanie în următoarele săptămâni, a declarat luni un purtător de cuvânt al premierului Theresa May, relatează agenția Reuters.

Potrivit unor media britanice, surse guvernamentale au fost avertizate că Trump ar putea merge în vizită la complexul său de golf aflat în Scoția în următoarele două săptămâni, în cursul unei preconizate călătorii a sa în Europa pentru summit-ul G-20 în Germania și manifestările consacrate Zilei Naționale în Franța.

''Nu am cunoștință de nici un plan al președintelui Trump de a vizita Regatul Unit în următoarele câteva săptămâni'', a declarat presei purtătorul de cuvânt al dnei May. El a precizat că o invitație pentru Trump de a veni în Marea Britanie în cadrul unei vizite de stat a fost acceptată și că detaliile vor fi stabilite în timp util.

Theresa May a reînnoit invitația pentru Trump în cursul unei vizite pe care ea a efectuat-o la Washington în ianuarie, dar data nu a fost anunțată niciodată, și media au relatat că vizita a fost amânată din cauza preocupărilor în legătură cu riscul unor proteste.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...