Loredana, acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în Mumbai: „Ne-ați răsfățat, ați fost gazde foarte bune1”

Loredana, acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în Mumbai: „Ne-ați răsfățat, ați fost gazde foarte bune1”

Loredana Groza a dezvăluit că a fost în India, alături de fiica sa, și au fost primite cu multă bucurie acasă la Iulia Vântur și la Salman Khan, vedetă la Bollywood. Cântăreața a postat fotografii din vizita la locuința prietenei sale, fostă vedetă PRO TV.

Loredana Groza a fost în India FOTO Facebook Loredana Groza

Una dintre cele mai de succes cântărețe din România s-a răsfățat în India, alături de fiica sa, Elena, dar și de Iulia Vântur, o veche prietenă. Loredana a mers la shopping, s-a plimbat, și-a cumpărat haine tradiționale indiene și a luat masa la restaurante de top din Mumbai. A fost în vizită acasă la Iulia Vântur și la iubitul acesteia, Salman Khan.

Loredana Groza a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare alături de Iulia Vântur și Salman Khan, actorul indian care este iubitul Iuliei.

Vă mulțumesc Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit! Și că ați fost gazde foarte bune. Casa voastră este atât de primitoare. Vă mulțumesc că ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”, a scris Loredana pe paginile sale de socializare.

Într-una din imagini, Loredana apare și alături de Aayush Sharma, cumnatul lui Salman Khan.

Salman Khan locuiește într-un apartament de lux în cartierul rezidenţial Bandra, din Mumbai, în complexul Galaxy Apartments. Și părinții lui dețin un apartament în același complex.

„Bună seara, Iulia! În sfârșit, de cât timp am programat să vin la Mumbai și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele, Lele! La Mumbai! Incredibil! Îți mulțumesc mult și uite, tuturor celor care o să ne vadă, vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită și că mi-e dor de tine la București, în România! Și îți mulțumesc pentru seara asta!”, i-a spust Loredana prietenei sale, care locuiește deja de 10 ani în India.

Loredana, dezvăluiri despre fotografiile nud. Câți bani a primit ca să se dezbrace: „Mi-era rușine să mai merg pe stradă”

La mai bine de 20 de ani de la apariția în Playboy, Loredana Groza a vorbit, în decembrie 2023, despre decizia de a poza nud, dar și despre cum au reacționat românii la vederea fotografiilor. Vedeta a dezvăluit și pentru ce sumă a acceptat să se dezbrace.

Vedeta a făcut dezvăluiri incendiare în podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit despre aparițiile sale nud. Artista a apărut în revista Playboy imediat după ce a născut, scrie Libertatea.

Se întâmpla în luna noiembrie 2000, când Lori a apărut pe coperta Playboy, la un an de la apariția publicației în România. Pentru prestația sa artistică, vedeta a mărturisit că a încasat 13.000 de euro. Aceasta a fost cea mai mare sumă primită de o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat