Loredana Groza, apariție de senzație pe rețelele de socializare

Loredana Groza, apariție de senzație pe rețelele de socializare

Loredana Groza, una dintre cele mai îndrăgite artiste, continuă să-și surprindă fanii cu aparițiile sale. La cea mai recentă apariție a sa pe scenă, cântăreața, în vârstă de 53 de ani, a adoptat un nou look, în stilul celebrei Beyonce.

Loredana Groza și-a obișnuit admiratorii cu aparițiile sale sexy. Foto: Arhivă

La festivalul Forza ZU 2023, artista a optat pentru o perucă roșcată, care i-a pus în evidență trăsăturile superbe. Cu toate că și-a obișnuit admiratorii cu aparițiile sale sexy, de această dată, Loredana Groza a purtat un costum de piele decoltat , cu ținte și decupaje îndrăznețe, care i-a pus silueta fără cusur în valoare.

De asemenea, cântăreața a susținut de nenumărate ori că nu are operații estetice: „Nu am apelat la nici o operație de înfrumusețare de nici un fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nici o operație de înfrumusețare de nici un fel, cine mă cunoaște, știe că așa e”.

Citește continuarea pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”