Loredana Groza dezvăluie de ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu. „Mi-am zis: nu trebuie să plâng!” VIDEO

Loredana Groza dezvăluie de ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu. „Mi-am zis: nu trebuie să plâng!” VIDEO

Loredana Groza explică, în noul numărul al Revistei VIVA! (Octombrie), de ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu la Festivalul Mamaia – 60 și vorbește despre respectul pe care i-l poartă compozitorului, dar și despre amintirile care o leagă de festival.

Loredana Groza mărturisește că a fost extrem de încântată când a aflat că va urca pe scenă alături de Horia Moculescu, la ediția aniversară Mamaia, festivalul care a propulsat-o în muzica românească.

Artista mărturisește că s-a pregătit emoțional pentru recentul moment.

„Mi-am zis că trebuie să lucrez la asta, nu trebuie să plâng, trebuie să cânt cu Horia, nu să plâng lângă Horia”, a povestit vedeta pentru VIVA!.

„Pur şi simplu aşa am simţit”

Cu greu s-a abținut însă să nu plângă, iar la finalul spectacolului a urmat gestul care a impresionat publicul.

„La final, am căzut în genunchi la picioarele lui. Pur şi simplu aşa am simţit. În faţa unui guru al muzicii trebuie doar să îngenunchezi, nimic altceva. Mi s-a părut oricum prea puţin gestul meu. Dar a fost felul meu de a îmi arăta recunoștința, admirația și respectul pe care le am faţă de acest titan al muzicii româneşti!”, explică Loredana.

Loredana, în genunchi, în fața lui Horia Moculescu. Captură video YouTube

Amintim că ultima seară a ediției aniversare a Festivalului Mamaia a reunit pe scenă unii dintre cei mai mari artiști ai muzicii ușoare românești. În prima parte a serii, Horia Moculescu a fost premiat pentru contribuția sa în cadrul festivalului Mamaia, de-a lungul anilor, iar Corina Chiriac și Micky de la Capital au cântat șlagărele scrise de celebrul compozitor: „Inima ta“, „Salcia“, „Păi de ce“.

Seara s-a încheiat cu un recital susținut de Loredana, artistă ale cărei începuturi în muzică sunt strâns legate de celebrul festival. La 16 ani, în 1986, ea a participat pentru prima oară la Mamaia (27 - 31 august), unde a câștigat Marele Premiu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat