Loți Boloni, la al 15-lea meci fără înfrângere! Se apropie cu pași mari de Ligue 1

Loți Boloni, la al 15-lea meci fără înfrângere! Se apropie cu pași mari de Ligue 1

După 2-1 pe terenul lui Quevilly, a 6-a victorie în deplasare în ultimele 15 etape, Metz, echipa pregătită de Laszlo Boloni, este pe locul 4 în Ligue 2, la doar două puncte de locul 2, care asigură promovarea în elita Franței.

Laszlo Boloni, un antrenor mereu atent la detalii. Foto Profimedia

Ultimele cinci luni ale lui Loți Boloni la Metz au fost excelente. Din 24 octombrie, de la 0-2 cu liderul Le Havre, "Les Grenats" nu au mai pierdut. 15 etape la rând de invincibilitate: 9 victorii și 6 remize! Parcursul bun al echipei românului a făcut ca Metz să ajungă pe locul 4, cu 48 de puncte, la unul singur de Sochaux (poziția a 3-a) și la două de Bordeaux (a 2-a).

Numai primele două urcă în Ligue 1 la sfârșitul acestui sezon, în timp ce locurile 3-5 din Ligue 2 și locul 18 din Ligue 1 vor fi angrenate într-un playoff complicat, în urma căruia se va stabili cea de-a treia echipă promovată.

Duel de foc cu Bordeaux peste trei runde

Metz le înfruntă în rundele viitoare pe Laval și Pau, care se bat să scape de retrogradarea în liga a treia, iar pe 15 aprilie urmează să aibă loc o confruntare esențială, cu Bordeaux, rivala la promovare.

Succesul cu Quevilly nu l-a mulțumit pe Laszlo Boloni. „O victorie smulsă cu durere. Un meci modest, deși băieții au vrut mult, dar a fost ceva care n-a funcționat, declanșat de erorile noastre tehnice provocate și de lipsa de calitate a terenului. Calitatea paselor, a jocului, a deciziilor luate, toate au fost în contratimp. După această serie foarte dificilă, să reziști la sută la sută sau la 120% e obositor pentru jucători, pentru toată lumea. Pauza internațională vine la fix", a spus unul dintre cei mai apreciați antrenori pe care i-a dat România..

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...