Lotul DNA-EADS: 24 PSD, 12 PDL şi 4 PNL/În PSD va fi CUTREMUR

Lotul DNA-EADS: 24 PSD, 12 PDL şi 4 PNL/În PSD va fi CUTREMUR

Risc Seismic

Dosarul EADS va produce un adevărat cutremur în toată clasa politică din România. Însă cel mai afectat partid va fi PSD. 24 de actuali parlamentari şi foşti miniştri ai acestui partid vor fi incriminaţi în acest dosar aflat în faza aprinderii fitilului. Nici PDL nu va scăpa neafectat. 12 foşti sau actuali lideri ai acestui partid figurează în rechizitoriul procurorilor. PNL va scăpa mai uşurel. Prin plecarea la PRL, mulţi penelişti au crezut că vor fi scăpaţi de Ponta. Cel mai rău va fi afectat Cristian David, fost Troacă, a cărui lăcomie i-a impresionat pe anchetatori. El se află acum de-a dreapta lui Tăriceanu.

Prejudiciul, aflat de noi pe surse, este de peste 210 milioane de euro. În urma declanşării urmăririi penale din acest dosar numărul parlamentarilor români care vor fi acuzaţi de acte de corupţie va depăşi 50. Record absolut pentru Europa.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?