Lovitură de teatru la Craiova. Şumudică și Prunea, negocieri sistate cu Mititelu

Lovitură de teatru la Craiova. Şumudică și Prunea, negocieri sistate cu Mititelu

Dați ca siguri la FCU Craiova, antrenorul Marius Șumudică și președintele Florin Prunea au sistat azi la prânz orice negociere cu familia Mititelu, pentru preluarea echipei din Bănie. Informația a fost confirmată de Adrian Mititelu Jr.

Marius Șumudică nu s-a înțeles la bani cu Adrian Mititelu. Foto Sportpictures

“Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Dani Coman şi Marius Măldărăşanu, următorii pe lista negocierilor

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte.

O să facem o echipă puternică, avem şi acum o astfel de echipă, dar vom încerca să aducem ordine şi disciplină, astfel încât această echipă frumoasă să îşi atingă obiectivele”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru FANATIK.

Dani Coman şi Marius Măldărăşanu sunt noile ţinte ale familiei Mititelu la FCU Craiova, cu care oltenii au demarat negocierile. Pe lângă Măldă, pe lista oltenilor se mai află antrenorii Eugen Neagoe, Dushan Uhrin jr. şi Toni Conceicao.

Nu s-au înțeles la bani

Surse din anturajul echipei susțin că trei clauze au fost motivele pentru care Marius Șumudică nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu: prima pe care să o ia la semnătură, clauza de reziliere dacă echipa nu va fi cel puțin pe locul 8 în martie 2024 şi clauza de reziliere unilaterală, valabilă pentru ambele părți.

Îmi doresc să rămân acasă, acum. E un club care mi-a oferit toate condițiile. Am vorbit cu Adiță, patronul. Mi-a oferit toate condițiile de care am avut nevoie. Mai mult, o să vorbesc pe teren. Suntem în discuții de două-trei săptămâni. E o provocare mare. Mi-am dorit un club care să-mi ofere toate condițiile. Lucrez cu staff-ul meu”, spunea Marius Șumudică, ieri într-un interviu acordat pentru PRO TV și Sport.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?