Lucian Bode în 2017: Trebuie reformat Codul Rutier, să descurajeze orice abatere în trafic

Lucian Bode în 2017: Trebuie reformat Codul Rutier, să descurajeze orice abatere în trafic

Unul din cele mai fierbinți subiecte ale ultimelor 24 de ore este accidentul provocat de mașina SPP cu care călătorea ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Inclusiv președintele Klaus Iohannis a avut o opinie pe subiect.

Deocamdată, ministrul Bode nu a avut nici o reacție după accidentul care putea sfârși tragic, cu moartea pasagerilor dintr-un autoturism care circula pe sensul corect de mers.

În 2017, însă, Lucian Bode era mai prezent public pe subiectul traficului rutier. 

"Am avut ocazia de a participa cu o intervenție în cadrul Știrilor Pro TV cu privire la importanța modificării codului rutier.

Sunt de părere că reformarea acestuia trebuie să se substituie ca o măsură obligatorie de construire a unei conduite corecte a circulației pe drumurile publice, dar și ca un set de reguli care să descurajeze orice fel de abatere de la acestea din partea participanților la trafic.", scria actualul ministru pe Facebook.

Știrea Pro TV poate fi văzută aici.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”