Lucian Bode: Nu este normal să fie publicate liste cu adresele angajaţilor din structuri

Lucian Bode: Nu este normal să fie publicate liste cu adresele angajaţilor din structuri

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, marţi, că nu este normal să apară în presă liste cu numele şi adresele unor angajaţi din minister sau din alte structuri ale statului.

El a răspuns, la TVR1, unei întrebări privitoare la vaccinarea paralelă a angajaţilor din MAI, peste rând şi în centre care nu ar apărea pe platforma de vaccinare.

"În ceea ce priveşte campania de vaccinare a personalului din structurile MAI, am o situaţie cât se poate de clară (...) şi vreau să spun că, în acest moment, din cei care şi-au manifestat opţiunea de a se imuniza, până în acest moment s-au vaccinat 53,5%, 26-27.000 de angajaţi din structurile MAI, dintr-un total de circa 50.000 care şi-au exprimat opţiunea. Deci, peste 20% din tot ce înseamnă structurile MAI s-au imunizat până în acest moment. Dar, acele liste despre care faceţi referire, eu spun foarte clar că nu este normal (...) ca ele să fie publicate, cu adresă, legat de sistemul de apărare, sistemul de ordine publică; aici înţeleg că era vorba şi despre serviciile de informaţii. În ce condiţii... Vezi adresa, strada x, numărul y şi constaţi că acolo s-au vaccinat 7, 8, 10 cetăţeni din structurile respective. Păi, în momentul respectiv, poţi să te aştepţi ca oricine, nu ştiu, poate că nu ne sunt toţi prieteni pe pământul acesta, dar pot veni în orice moment să fotografieze, să filmeze... Nu mi se pare normal să dăm publicităţii", a spus Lucian Bode. AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...