Lucian Romaşcanu - suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Lucian Romaşcanu - suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Senatorul Lucian Romaşcanu este suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, a anunţat vineri preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

"Decizia politică este una singură: este suspendat din funcţie. Cred că e suficient", a declarat Ciolacu, la sediul PSD.

Decizia a fost luată după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Lucian Romaşcanu a făcut, vineri, o afirmaţie injurioasă la adresa jurnaliştilor prezenţi la sediul PSD.

Întrebat ce decizie s-a luat şi în privinţa unei angajate a Biroului de presă al PSD, care apare în înregistrarea difuzată de mass-media, Marcel Ciolacu a răspuns: "Toată lumea este la pachet. S-a identificat, face parte din personalul partidului şi cred că este corectă decizia mea şi a domnului Stănescu de suspendare". AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?