Lucruri mai puțin știute despre Diana Șoșoacă

Lucruri mai puțin știute despre Diana Șoșoacă

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a trecut printr-o adevărată dramă în tinerețe, când a fost aproape să moară la naștere.

Șoșoacă, 45 de ani, a rememorat momentele în care și-a născut fiul și a fost pusă să aleagă între viața ei sau a copilului.
Avocataa fost asistată la naștere de mama sa, care este medic ginecolog, pentru a nu da vina pe nimeni în cazul în care s-ar fi întâmplat o tragedie.

Diana Șoșoacă a fost aproape să moară la naștere

„Au fost complicații mari. Medicii chiar m-au pus să aleg: Ori mori tu, ori moare copilul!. Fără discuție, nu mai puteam trăi dacă fiul meu ar fi pierit. Așa că le-am zis doctorilor să facă orice pentru a-l salva pe el”, a explicat Diana Șoșoacă la România TV.

Mama mi-a zis că, dacă se întâmplă ceva, măcar să știu că a fost din mâna ei și să nu fac acuzații încoace și încolo. S-a întâmplat un miracol și am fost bine amândoi, și eu, și Andrei”,a completat Șoșoacă.

Aflată la a treia căsătorie, Diana Șoșoacă a recunoscut că este „insuportabilă și autoritară” într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu. Soțul Dianei Șoloacă este chimist și a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim.

Între Șoșoacă și actualul soț a fost dragoste la prima vedere, după cum a mărturisit chiar senatorul AUR: „M-a cerut de soție în două săptămâni. A fost coup de foudre (n.r. dragoste la prima vedere”.

Diana Șoșoacă se consideră doamna de fier a României

„Mereu râd când văd ce glume se fac pe seama mea. Era una la care am râs foarte mult, zicea cineva pe internet că atunci când îi este foarte greu să se gândească totuși că Diana Șoșoacă are un soț. Ne-am cunoscut acasă la un ziarist. Dezbăteam diverse teme legate de legislație și, la un moment dat, cineva l-a jignit, a folosit niște invective, iar eu i-am luat apărarea imediat”, a mai spus Șoșoacă.

Părinții Dianei Șoșoacă sunt plecați în Franța, însă mama sa a vizitat-o în clipa când a depus jurământul, moment în care senatoarea AUR a mărturisit că a „fost emoționată”.

Eu sunt pâinea lui Dumnezeu. Toate până când observ o încălcare de drepturi sau libertăți. Chiar mă întreba o jurnalistă, după ce am devenit parlamentar, dacă o să rămân la fel de vehementă. I-am zis că până atunci chiar am fost fată bună, de treabă. Chiar mă regăsesc foarte bine în descrierea Adrianei Bahmuțeanu , care mi-a spus doamna de fier a României”,s-a autocaracterizat Șoșoacă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina