Ludovic Orban, la Timișoara: Decizia noastră e clară. PNL va forma majorități de guvernare cu USR - PLUS

Ludovic Orban, la Timișoara: Decizia noastră e clară. PNL va forma majorități de guvernare cu USR - PLUS

Premierul Ludovic Orban, prezent la ceremonia de învestire a președintelui ales al Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica, l-a asigurat pe primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, că proiectele județului, precum și cele ale municipiului, vor avea susținere guvernamentală, scrie Digi24.

„Am ținut să fiu prezent la această ședință festivă, la invitația președintelui Alin Nica, pentru a transmite un mesaj simplu: guvernul pe care-l conduc respectă autoritățile locale alese, care cunosc cel mai bine nevoile concrete, care sunt cel mai aproape de cetățean. Pentru noi subsidiaritatea, descentralizarea, nu sunt vorbe în vânt. (…) Conlucrarea dintre primari, președinți de consilii județene și guvern este fundamentală în perioada care va veni. Încercăm să simplificăm, să creștem viteza de adoptare a proiectelor și de implementare a lor. Pot să vă garantez că, de un an de zile, toate proiectele importante pe care le gestioneză Guvernul pentru Timișoara vor fi duse la bun sfârșit și vor fi sprijinite de la nivel guvernamental. (...) Decizia noastră e clară. PNL va forma majorități de guvernare cu USR - PLUS”, a spus Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a negat, sâmbătă, la Timișoara, că negocierile pentru majorități locale în județ sunt blocate. Liderul USR Timiș, Cristian Moș, i-a acuzat pe liberalii din județ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele ușilor închise.

Liderul USR Timiș, Cristian Moș, i-a acuzat, joi, pe liberalii din județ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele ușilor închise.

Ulterior, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a semnat parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu USR PLUS și i-a invitat, vineri, și pe liderii Alianței „să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor” și să semneze documentul.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro