Lui Britney Spears i s-a desfăcut sutienul în plin concert în Las Vegas

Lui Britney Spears i s-a desfăcut sutienul în plin concert în Las Vegas

Cântăreața americană Britney Spears a fost victima unui incident vestimentar. Sâmbătă în plin concert la Planet Hollywood din Las Vegas, cântăreața a suferit ceea ce americanii numesc "wardrobe malfunction", o problemă cu un articol vestimentar, relatează online huffingtonpost.

În timp ce interpreta o versiune din "I love Rock 'N Roll", vedeta în vârstă de 34 de ani nu a putut să împiedice ca sutienul ei să se desfacă. Doi dansatori de pe scenă s-au grăbit să o ajute pentru a-i lega sutienul-bustieră, care făcea parte din ținuta sa de scenă, în timpul ce altul s-a așezat în fața ei pentru a o ține ascunsă de public.

Nu prea bine însă, deoarece un fan a reușit să înregistreze momentul, după cum se poate vedea într-un videoclip.

Britney Spears și-a făcut marea întoarcere pe scenă la sfârșitul lunii august cu prilejul galei MTV Video Music Awards. Pentru lansarea noului său album "Glory", artista a încercat chiar să cânte în franceză în piesa "Coupure électrique".

Britney i-ar putea cere câteva sfaturi lui Céline Dion privind show-urile din Las Vegas, încheie malițios huffingtonpost.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...