Lui Iliescu i-a venit sorocul?/Informații neoficiale despre starea de sănătate a fostului lider comunist

Lui Iliescu i-a venit sorocul?/Informații neoficiale despre starea de sănătate a fostului lider comunist

Ion Iliescu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul președinte al României, care va împlini 93 de ani pe 3 martie 2023, nu a mai avut nicio apariție publică din martie 2017.

Ion Iliescu, probleme grave de sănătate. Ce a pățit fostul președinte al României

Ion Iliescu se confruntă cu probleme grave de sănătate

  • Ion Iliescu, probleme grave de sănătate
  • Cum se simte fostul președinte al României

Potrivit româniatv.net , starea de sănătate a lui Ion Iliescu este în continuă degradare. Potrivit surselor judiciare, fostul președinte al României nu se mai poate deplasa de o bună perioadă de timp și reușește să se miște cu ajutorul unui cadru metalic.

Ion Iliescu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Potrivit aceleiași surse menționate anterior, acesta nu s-a mai putut deplasa fizic la audieri, la sediul autorității competente – Parchetul General, astfel, azi, 20 februarie, fostul președinte al României a fost citat la instanță însă audierea sa a fost făcută la domiciliul lui.

Potrivit surselor judiciare, Ion Iliescu nu a pledat vinovat în urma acuzațiilor aduse de procurori, din „Dosarul Revoluției”, declarând în repetate rânduri că nu este vinovat pentru victimele de la Revoluție.

De șase ani, Ion Iliescu nu a mai fost prezent la un eveniment oficial

În luna martie a anului 2017, a fost ultima apariție publică a lui Ion Iliescu. Deși nu a mai apărut la niciun eveniment oficial, fostul președinte al României a mai avut poziții, în ultimii ani, pe diverse teme.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...