Lukașenko ar fi fost spitalizat la Moscova, după întâlnirea cu Putin

Lukașenko ar fi fost spitalizat la Moscova, după întâlnirea cu Putin

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, ar fi fost dus de urgență la un spital din Moscova după o întâlnire în spatele ușilor închise cu Vladimir Putin. Informația este publicată de presa din Ucraina care citează surse de la Minsk.

Potrivit acestora, mai mulți specialiști au fost mobilizați pentru a-l îngriji pe Lukașenko, care s-ar afla în stare critică. Acesta a mai dispărut din viața publică timp de aproape o săptămâna după ce a asistat la parada de ziua victoriei, pe 9 mai de la Moscova. Alexandr Lukașenko a fost chiar spitalizat timp de câteva zile. El a dat apoi vina pe un adenovirus și a dat asigurări că nu va muri.

Anterior, șeful informațiilor militare din Ucraina, Kirilo Budanov, a dezvăluit că Evhen Șevcenko, un membru al parlamentului de la Kiev, a purtat negocieri secrete cu Aleksandr Lukașenko, la solicitarea serviciilor speciale ucrainene

De asemenea, și Valeri Tsepkalo, opozant al președintelui Lukașenko, a scris pe Twitter că dictatorul din Belarus a fost spitalizat la Moscova.

„Băieți, eu nu voi ierta pe nimeni, pe nimeni, dacă cineva se gândește că m-am pregătit să mor, liniștiți-vă. Nu e nimic altceva decât o părere a rețelelor sociale și a Telegramului”, a spus recent dictatorul din Belarus.

Chiar înainte să dispară pentru a doua oară în această lună din ochii publicului, Lukașenko a anunțat că transferul de arme nucleare din Rusia către Belarus a început.

Lukaşenko, care conduce cu o mână de fier Republica Belarus de trei decenii, a apărut slăbit în timpul ceremoniilor militare de 9 Mai de la Moscova şi nu a participat la un dineu oferit de Vladimir Putin. Apoi a lipsit de la festivităţile naţionale din Belarus, iar acest lucru a alimentat speculaţile.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...