Luminița Anghel spune care sunt cele mai proaste trei voci din muzica românească

Luminița Anghel spune care sunt cele mai proaste trei voci din muzica românească

Laurette Attindehou (37 de ani) primește lovitură după lovitură. Implicată în scandalul momentului, după ce a fost agresată și bătută într-un hotel din zona Lipscani, Laurette își atrage critici din toate părțile. Mai nou, mulatra este taxată și pe plan profesional, scrie Click .

De mai mulți ani, Laurette se tot chinuie să-și facă o carieră în muzică. Iată însă că strădaniile mulatrei de a ajunge cântăreață nu prea sunt apreciate. Una dintre cele mai mari voci ale României, Luminița Anghel (52 de ani), îi dă lovitura de grație mulatrei. Chemată în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, în cadrul rubricii „Spui tot, sau îți ia gura foc”, Luminița Anghel a avut de răspuns la întrebarea „care sunt cele mai proaste trei voci din muzica românească?”. Răspunsul ei a fost scurt și la obiect: ”Laurette, Roxy Manelista și Cristi din Banat”. Dacă de ultimii doi nu s-a mai auzit mare lucru, numele lui Laurette este de notorietate azi. Aceasta a fost de altfel singura întrebare pentru care solista nu a mâncat iute și a preferat să fie citită de către prezentatorul Cătălin Măruță.

Laurette a lansat videoclip pentru "fetele de oraș"

Recent, Laurette a lansat și un videoclip la piesa „Bad Girl” („Fata rea”), pentru care a avut la dispoziție un Range Rover de 100.000 de euro, de la "iriac Auto. „Noua piesă se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașini de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română. Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

5 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…