Luna mai, favorabilă pentru 5 zodii

Luna mai, favorabilă pentru 5 zodii

Luna mai se anunță o perioadă fabuloasă pentru câteva zodii. Astrele le-au pregătit surprize uriașe. În timp ce unii sunt favorizați în viața amoroasă, altora norocul le surâde la capitolul financiar. Se pare că rugăciunile lor au fost ascultate de Divinitate.

Pentru cinci zodii, luna mai se anunță fabuloasă FOTO Shutterstock

Datorită protecției divine de care au parte, cele cinci semne astrale nu au cum să dea greș în nimic din ceea ce și-au propus, anunță România TV.

Primul pe lista celor care vor da marea lovitură este nativul Berbec. Astrologii spun că acum are șansa uriașă pe care nu trebuie să o rateze. Trebuie să acționeze repede pentru a nu pierde o oportunitate la care visa de ani întregi.

Nici nativul Fecioară nu este mai prejos. Pentru acesta, luna mai se anunță a fi perfectă pentru o lovitură financiară. Asta dacă alegi să faci totul singur și să stai departe de părerile celor din jurul tău. Acum este momentul să câștigi bani din lucruri care îți fac reală plăcere și nu numai. În dragoste se anunță o perioadă fabuloasă.

Schimbări majore care aduc fericirea

Scorpionul nu are nici un motiv să se plângă. Pentru acesta, astrele au pregătit numai lucruri bune. Excelente, am putea spune. O nouă iubire și o avalanșă de bani se întrevăd la orizont. Luna mai este ocazia perfectă pentru o schimbare majoră, pe orice plan din viața sa. Acum a venit momentul să stai departe de cei care nu ți-au dat vreo șansă de reușită până acum.

După o perioadă cu probleme de toate felurile, nativul Capricorn are motive de bucurie. Conform astrologilor, un proiect îl ajută să se facă remarcat la serviciu, iar acest lucru îi va deschide multe uși.

Și Vărsătorul va fi fericit în luna mai: i se îndeplinește cel mai mare vis. Va avea parte de protecție divină, iar rugăciunile sale devin realitate. Va traversa o perioadă de schimbări majore și va fi de neoprit. În această perioadă, totul este posibil, nimic nu anunță vreun eșesc. Viața Vărsătorului se va schimbă total și nici nu va avea timp să înțeleagă cât de repede se întâmplă lucrurile bune în jurul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea