Luptătorul Ștefan Lătescu după victoria din Glory: „Aştept următorul adversar, vreau să devin campion mondial”

Luptătorul Ștefan Lătescu după victoria din Glory: „Aştept următorul adversar, vreau să devin campion mondial”

Ştefan Lătescu, luptător ce reprezintă Scorpions Iaşi, şi-a făcut debutul în Glory, cea mai importantă şi puternică gală de kickboxing din lume.

Ştefan Lătescu, victorie în Glory SURSĂ Facebook Scorpions Iaşi

Chiar dacă a întâlnit un adversar mult mai experimentat, elevul lui Mihai Constantin nu s-a lăsat intimidat şi a făcut ce ştie mai bine în ring. Chiar dacă de data aceasta victoria nu a mai fost obţinută printr-un KO, Lătescu a reuşit să se impună, după trei reprize. Reamintim că luptătorul ieşean a dat piept cu francezul Pascal Toure, care a luptat acasă, în faţa unui public numeros.

Unde ţinteşte luptătorul ieşean

De fiecare dată când a reprezentat ţara peste hotare, Ştefan Lătescu a făcut-o la cel mai înalt nivel. Tânărul luptător are în palmares şi trei victorii, toate prin KO, în K1 Japonia, o competiţie extrem de disputată, fiind considerată, la un moment dat, cea mai puternică din lume.

După debutul din Glory şi după victoria de răsunet pe care a obţinut-o în faţa lui Pascal Toure, atât Ştefan Lătescu cât şi antrenorul Mihai Constantin sunt convinşi că luptătorul ieşean poate fi numărul 1.

,,Mulţumesc maestrului că este alături de mine, în primul rând. Nu ştiu dacă aş putea să descriu senzaţia pe care o am. Mă simţeam campionul mondial Glory. Acum, este doar începutul în drumul meu în topul mondial. Aştept următorul adversar, vreau să devin campion mondial Glory. Pentru cei care nu ştiu, Pascal Toure a luptat de la egal la egal cu campionul mondial Vakhitov, iar eu am demonstrat că mă pot lupta de la egal la egal cu el. Mulţumesc tuturor care au fost lângă mine, de acum înainte vă promit doar victorii, sper ca totul să meargă cum trebuie”, a spus Ştefan Lătescu după victoria impresionantă obţinută în Glory.

Prezenţa în Glory, rodul muncii de ani de zile

Ştefan Lătescu a dovedit că poate aspira la a fi numărul unu mondial, în urma victoriei obţinute pe data de 9 septembrie. Înainte de meciul de la Paris, antrenorul Mihai Constantin declara că simpla prezenţă în Glory este o bucurie.

,,Prezenţa în Glory este răsplata pentru munca pe care am depus-o împreună cu Ştefan în atâţia ani de zile. Este îcununarea tuturor eforturilor pe care le-am făcut”, spunea antrenorul Mihai Constantin la plecarea din ţară spre Paris.

După victoria cu Pascal Toure, nu doar Ştefan şi-a schimbat obiectivele. Mihai Constantin îşi doreşte ca elevul lui să ajungă, la un moment dat, numărul unu mondial.

,,Acum, obiectivul nostru este de a câştiga centura Glory la 95 kg. Nu ştim când, poate într-un an, poate în doi, poate în zece, dar se va întâmpla. La doar 21 de ani avem tot viitorul în faţă”, a declarat Mihai Constantin după victoria din Glory.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?