Lux și opulență la ziua lui Cătălin Botezatu

Lux și opulență la ziua lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a împlinit pe data de 3 decembrie vârsta de 55 de ani. Cu această ocazie specială, a făcut o mică petrecere în club, pe care a stropit-o cu șampanie Möet și Dom Perignon, iar invitații s-au delectat cu cinci torturi. Din păcate, distracția a fost stricată de oamenii legii care au amendat clubul cu suma de 4.000 de euro, relatează Click .

Cămașă Karl Lageferld cu butoni Damiani, costum Viggo, ocjelari Gucci și pantofi Beverly Hills realizați handmade cu pietre Swarovski.

cadouri
Cătălin s-a lăudat cu darurile primite
Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

După cum se știe, Cătălin organiza până-n pandemie petreceri aniversare la care veneau sute de invitați. De data aceasta a invitat câțiva la un club din Herăstrău, printre care Tania Budi, medicul estetician Morad Iancu, medicul stomatolog Coffi Dima, ana Roman, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Vica Blochina, Ilinca Obădescu, cântăreața Elena Ionescu sau Cătălin Cazacu. Petrecerea a fost stropită cu șampanie din abundență, multe sticle de Dom Perignon și Möet aduse de ospătari pe muzică de sărbătoare și cu artificii.

tort
Invitații lui Cătălin au putut gusta din cinci torturi!
Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

Cătălin și-a răsfățat prietenii nu cu unul, ci cu cinci torturi speciale, dintre care unul în formă de coroană de rege din partea echipei Kanal D unde a fost jurat la emisiunea "Bravo, ai stil", altul de 30 de kilograme din partea prietenei sale Alina de la Adore Cakes, altul cu figurine în formă de trabucuri și scrumiere. Petrecerea a început la ora 16 și s-a încheiat la ora 21, când muzica a fost oprită, Cătălin încercând să respecte regulile impuse de autorități, numai că finalul a fost stricat de către polițiștii care au ajuns la locație pentru o verificare de rutină.

catalin botezatu
Raluca Bădulescu nu a lipsit de la ziua colegului și prietenului său
Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

Aceștia au constatat faptul că muzica era oprită, doar că în incintă se mai aflau 15 persoane, motiv pentru care au amendat proprietarul clubului cu suma de 4.000 de euro pentru nerespectarea programului, dar si pentru că funcționa în regim de „club”, deși, în mod oficial, are doar program de restaurant, după cum notează www.gândul.ro.

petrecere botezatu
Cătălin Botezatu s-a distrat alături de prieteni
Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

"Mă enevează ipocrizia oamenilor. De când a început această pandemie, cluburile s-au supus și au respectat legile. În toate locațiile din Herăstrău lumea stă în picioare și dansează, fără mască. Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta chiar aseară, când toată lumea era afară din locație la ora 21", ne-a spus Cătălin Botezatu. Totuși, acest mic incident nu i-a stricat bună dispoziție și cheful celebrului Cătălin Botezatu.

Ce cadouri de lux a aprimit Botezatu

trabucuri
Cătălin Botezatu a fost răsfățat de invitați cu daruri costisitoare
Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

A primit cadouri de lux din partea prietenilor. Haine și accesorii de la branduri precum Gucci, Vuitton, Valentino sau Versace.
Cunoscută fiind afinitatea lui pentru trabucuri, acesta a primit o cutie de trabucuri făcute în Havana și personalizate cu numele lui, dar și o pipă specială și 2 brichete Dupont. Parfumuri, cristale de la Rosenthal, cosmetice de lux dar și multe buchete de flori. Citește integral pe Click .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa