„M-au lăsat fără telefon”/Nikita a ajuns la spital, după ce mai mulți bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei

„M-au lăsat fără telefon”/Nikita a ajuns la spital, după ce mai mulți bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei

Nikita a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu două seri, atunci când un grup de bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate, susținând faptul că poliția nu a făcut nimic, pentru a opri violențele.

​​Nikita este una dintre cele mai cunoscute persoane publice, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când apărea pe micile ecrane în diverse emisiuni TV. Anii au trecut, iar blondina a rămas în atenția publicului larg grație personalității sale efervescente. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, Nikita a declarat că are o relație cu celebrul Michele Morrone, punctând faptul că actorul este extrem de îndrăgostit de ea și că abia așteaptă să o reîntâlnească.

Acum, Nikita trece prin clipe de coșmar, după ce un grup de bărbați necunoscuți au bătut-o în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta se plimba printre străzile celebre din mijlocul Bucureștiului, alături de un bun prieten de-al ei, când mai mulți bărbați s-au năpustit asupra ei și au lovit-o cu pumnii și picioarele:

„Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”, a spus Nikita pentru SpyNews.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene