Dănuț Andruș, unul dintre liderii fermierilor protestatari, care militează pentru continuarea manifestațiilor și blocarea drumurilor, a plecat din emisiunea ”Sinteza Zilei”, moderată marți seară de Mihai Gâdea, la Antena 3, după ce în platou au rulat imagini cu femierul care a participat la emisiunea de divertisment iUmor.

În timpul emisiunii de divertisment, Andruș fusese ironizat din cauza mesajelor confuze și incoerente pe care încerca să le transmită, după ce a repetat de mai multe ori că ”nu se fac glume despre familie și Dumnezeu”.

  • ”Mă retrag dacă mă puneți în mașina de carne a televiziunii dumneavoastră”, a spus acesta după ce s-a încheiat vizionarea imaginilor și a părăsit emisiunea lui Gâdea.

”Spor la alegeri”, i-a urat Mirel Curea, prezent la ”Sinteza Zilei”, făcând referire la activitatea politică a protestatarului.

Acesta a fost candidat PSD la Primăria Păltiniș (Botoșani), iar recent a distribuit pe Facebook un eveniment la care era invitat, despre ”opțiunile electorale în 2024” prin care era transmis mesajul: ”Avem opțiuni. Ieșim la vot masiv și nu mai votăm PSD, PNL, USR, UDMR”.