„Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

„Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

Dana Săvuică (53 de ani) și-a îndeplinit ieri visul de a-și micșora sânii naturali, așa că a recurs la o intervenție de reducție și lifting a sânilor. Vedeta s-a operat la o clinică privată și a optat să se dea pe mâna doctorului estetician Dr. Pascal Dameh. Totul a decurs bine, efectul anesteziei aproape că a trecut definitiv, iar frumoasa vedetă este încântată de rezultat așa că va pleca acasă cu zâmbetul pe buze.

„Hei, dragilor! Dacă tot am postat astăzi de dimineață înainte de operație, vă sunt datoare și cu un mesaj de după operație. Totul a decurs bine, acum trebuie să aștept 3 ore după operație să pot bea ceva, am gâtul așa pentru că știți că este un tub pe care ți-l bagă în timpul operației. Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd, așa că va țin la curent cu starea mea dar încă sunt foarte amețită de la anestezie așa că mă voi culca la loc”, povestea aseară, pe pagina ei de Instagram, Dana Săvuică, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz din generație de aur.

Vedetei i s-a recomandat să poarte o bustieră medicală menită să o ajute la recuperarea de după operație.

„Domnul doctor a sunat personal la spital și a spus că trebuie să-mi pun imediat bustiera medicală și mi s-a spus că trebuie să stau cu ea nonstop, cel puțin 2 luni de zile și așa o să fac. Bustiera susține sânii și ajută la refacerea lor și gata, m-am conformat!”, a mai adăugat femeia de afaceri și fostul fotomodel.

Dana Săvuică se externează azi

Pentru că se simte bine și totul a decurs conform planului, Dana Săvuică e gata de externare azi. Vedeta nu s-a sfiit să se arate pe social media pansată în jurul sânilor și să povestească cum se simte. După ce a suferit în cursul zilei de ieri o operație de lifting și reducție a sânilor naturali, Dana Săvuică precizat că nu a avut niciodată silicoane, pentru cei care o întrebau prin mesaje dacă și-a schimbat sau nu silicoanele. Vedeta se va afla într-o perioadă de recuperare, timp în care va face mișcare normală, nu va căra greutate, va trebui să poarte bustieră medicală nonstop, urmând ca lunea viitoare să revină la controlul de după operație.

Motivul pentru care Dana Săvuică a luat decizia de a se opera

Înainte de intervenție, vedeta le-a povestit internauților că există avantaje ale sânilor mari, dar și dezavantaje. Despre toate aceste aspecte, Dana Săvuică a discutat în rândurile de mai jos. Iată ce a mărturisit vedeta, înainte de operație.

„După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni”, a spus Dana Săvuică, fanilor ei de pe rețelele sociale.

„Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul sâni frumoși. Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțină vanitate... Așa că am ales să pornesc pe acest drum cu Dr. Dameh, care nu numai că îmi inspiră încredere, îmi dă un vibe bun și a dovedit prin multiplele operații că este un artist. Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor. Urați-mi succes!”, a completat ea, potrivit click.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...