Măcel după măcel?/Ucrainenii ar fi ucis alte sute de soldați ruși la Ciulakivka!

Măcel după măcel?/Ucrainenii ar fi ucis alte sute de soldați ruși la Ciulakivka!

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că, în 31 decembrie, în urma unei lovituri a trupelor ucrainene asupra unei concentrări de militari ruși din apropierea satului Ciulakivka, regiunea Herson, au fost uciși aproximativ 500 de ruși. Nu sunt oferite detalii despre operațiune iar datele nu sunt confirmate din alte surse, potrivit Radio Svoboda .

Acest anunț vine după ce autoritățile ucrainene au anunțat anterior că, în urma unui atac cu rachete HIMARS în Makiivka, regiunea Donețk, au fost uciși un număr mare de militari ruși dintre cei mobilizați în ultimele luni. Informațiile inițiale vorbeau de 400 de soldați morți și 300 răniți. Ministerul rus al Apărării a recunoscut moartea a 63 de militari. O serie de surse rusești pro-militare, inclusiv fostul comandant al forțelor separatiste din Donbass, Igor Strelkov (Girkin), au raportat că numărul de morți „este de ordinul sutelor”.

Lovitura a fost aplicată asupra clădirii unei școli profesionale din Makiivka, unde erau staționați militari, în noaptea de Anul Nou. Înregistrarea video de la fața locului arată clădirea școlii profesionale distrusă până la temelie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?