MĂCEL în PSD! Firea a DEMISIONAT! Funcția de vicepreședinte, dată uneia din Teleorman!

MĂCEL în PSD! Firea a DEMISIONAT! Funcția de vicepreședinte, dată uneia din Teleorman!

MĂCEL în PSD! Firea a DEMISIONAT! Funcția de vicepreședinte, dată uneia din Teleorman! Rodica Nasssar, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost votată vicepreședinte PSD în locul Gabrielei Firea, după ce aceasta și-a anunțat demisia din funcție, au declarat surse din partid. Nassar este sora primarului de la sectorul 2, Mugurel Toader și este din Teleorman.

Conducerea PSD a votat în ședința CEX schimbarea Gabrielei Firea din funcția de președinte al filialei Ilfov, organizația fiind dizolvată, au declarat surse din partid. Firea și-a anunțat înainte de ședință demisia din funcția de președinte al filialei București, după ce în presă au apărut informații că la ședința de azi va fi înlocuită. Cu puțin timp în urmă, Gabriel Mutu a fost votat președinte interimar la PSD București.

Gabriela Firea a intrat în conflict deschis cu Liviu Dragnea după protestul din 10 august. Primarul Capitalei i-a acuzat pe liderul PSD și pe ministrul de interne Carmen Dan că vor să o scoată responsabilă pentru violențele jandarmilor împotriva protestatarilor. Firea este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, alături de Adrian Țuțuianu, între timp exclus din partid, și de Paul Stănescu. În cazul lui Stănescu, conducerea PSD a votat tot astăzi schimbarea lui de la ministerul dezvoltării și din funcția de vicepremier.


Rodica Nassar

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

4 Așa o fi?

5 Poza asta spune tot...